Naisten kengät

Suositut filtterit
215 tuotetta

Laadukkaat naisten ECCO-kengät Zalandolta

Vanhan sananlaskun mukaan, naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä. Mutta toisaalta, miksi hankkia monen monta paria erilaisia kenkiä, kun voi hankkia muutaman parin, jotka ajavat saman asian. Panosta siis monipuolisiin ja innovatiivisiin kenkiin, jotka sopivat niin toimistolle, juhliin kuin pitkäksikin päiväksi kaupungin katujen kiertelyyn. Tällaiset korkealaatuiset kengät voit löytää Zalandon Naisten ECCO-kenkien mallistosta.

Naisten ECCO-kengät sopivat osaksi vauhdikasta arkea, sillä ne eivät rajoita menoasi. Juokse aamulla bussiin, kulje toimistoon hissin sijaan portailla ja lähde lounasaikaan kollegan kanssa kävelylle. Seiso tukevasti kahdella jalalla vaikka koko pitkä päivä, nämä huolella suunnitellut ja laadukkaista materiaaleista valmistetut kengät tukevat jalan luonnollisia muotoja, eivätkä näin hierrä tai purista.

Kun siis on aika panostaa uuteen kenkäpariin, tule tekemään löytöjä meille Zalandolle. Meillä on tarjolla laaja valikoima naisten ECCO- kenkiä, joista jokainen löytää varmasti mieluisensa. Ja vieläpä lompakkoa hellivin hinnoin. Älä siis aikaile, uudet suosikkikenkäsi odottavat sinua jo!

Sovita naisten ECCO-kengät osaksi persoonallista tyyliäsi

Tyylistään ei kannata luopua kurjemmillakaan keleillä. Ja nyt ei onneksi tarvitsekaan, sillä Zalandon Naisten ECCO-kenkämallistosta voi löytää jalkineet joka säähän. Ihanat matalavartiset tennarit ovat lämpimien kevätpäivine luottokenkä, kun taas syksyllä erilaiset nilkkurit vievät voiton. Talvea varten on syytä varautua vuoratuilla saapikkailla ja pitää jalat sisälläkin lämpiminä esimerkiksi lämpimillä tohveleilla. Ja kelien taas salliessa, voi kaivaa esiin jotkin valikoimamme monista ihanista sandaaleista.

Monipuolinen valikoima takaa, että jokainen löytää varmasti mieleisensä kengät meiltä. Aktiivisemman tyypin arkea vauhdittavat siistit lenkkarit, joilla voi niin lenkittää koiraa, kuin pistäytyä vähän paremmillekin kekkereille. Jakkupuvun kaveriksi taas sopivat esimerkiksi näyttävät korkokengät.

Kenkiä löytyy siis useita malleja, mutta myös lukuisissa eri väreissä. On puhtaan valkoista, klassista mustaa, hehkuvaa oranssia, kananpojan keltaista ja heleää vaaleanpunaista – sekä paljon muuta näiden väliltä! Naisten ECCO-kengät ovat siis helposti yhdisteltävissä erilaisiin asukokonaisuuksiin ja värimaailmoihin. Tilaa omasi nyt vain muutamalla klikkauksella!

Naisten ECCO-kengät – laatua ja luonnonvarojen säästämistä

Maailma muuttuu ja se tarkoittaa, että meidän jokaisen on pyrittävä sopeutumaan siihen. Niinpä siis myös Zalandon valikoimia ovat rikastuttaneet monet vastuullisesti tuotetut tuotteet, sillä me haluamme varmistaa luonnonvarojen riittävyyden vielä tulevaisuudessakin.

Olemme valikoineet myös naisten ECCO-kenkämallistoomme monia eri kenkämalleja, jotka kantavat kestävän kehityksen merkintää. Tämä tarkoittaa, että niiden valmistamisessa on käytetty esimerkiksi ympäristöystävällisten nahanvalmistajien nahkaa. Laadukas nahka sekä huolellinen suunnittelu tekevät kengistä myös kestävämmät, joten ne pysyvät käyttökelpoisina pitkään. Panosta siis kenkiin, jotka jalassa voit kulkea läpi monet kaudet ja luoda unohtumattomia muistoja.

Korkeasta laadustaan huolimatta naisten ECCO-kengät ovat hinnoiteltu hyvin lompakkoystävällisesti. Tule siis tutustumaan Zalandon laajaan sekä laadukkaaseen kenkävalikoimaan ja tekemään mukavia löytöjä!