Mallisto

Suositut filtterit
1 529 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

New Balance tunnetaan erityisesti sen retrotyyliä henkivistä tennareista, joita vilisee katutyylien muodikkailla mestareilla ja sosiaalisen median seuratuimmilla ikoneilla. Merkin jalkineita arvostetaan erityisesti niiden korkean laadun vuoksi. New Balance onnistuukin yhdistämään urheilukengissään tehokkaasti toiminnallisuuden ja tyylikkyyden. Trendikkäät väriyhdistelmät ja autenttinen design tekevät sen tennareista urbaanin klassikon, joka viimeistelee niin neutraalin kuin omaperäisen tyylin.

New Balance – tehokkuutta ja tyylikkyyttä

Olit sitten ammattiurheilija, joka tavoittelee ennätysaikaa, maratonia varten harjoitteleva oman elämänsä atleetti tai vain terveellistä ja aktiivista elämäntyyliä tavoitteleva kuntoilija, pysyy New Balance lojaalisti rinnallasi ja vie kohti nautinnollisempia liikuntahetkiä. Sen valikoimasta löydät huipputekniset juoksukengät, kevyet kuntoilukengät, rennot tennarit ja GORE TEX -pinnoitetut vaelluskengät. Kenkien lisäksi merkki tarjoaa tehokkaita urheiluvaatteita, joilla viimeistellä juoksutyyli. Merkin korkealuokkainen laatu on vuosikymmenten tuotekehittelyn tulos – laatu on ollut tämän yli satavuotiaan tärkein tavoite jo sen perustamisajoista lähtien. Merkki perustettiin Bostonissa, mutta sen identiteetti on vahvasti myös brittiläinen, sillä sen perustaja William J. Riley oli englantilainen maahanmuuttaja. New Balance aloitti valmistamalla jalkakaarta tukevia pohjallisia kenkiin, joten on vain luonnollista, että se tietää, millaiset kengät tuntuvat hyvältä jalassa. Merkin kengät istuvat mukavasti myös leveäänkin lestiin.

New Balance sykkii urbaanin muodin ytimessä

Brändi on aina halunnut luoda tennareita kaikille, ja se tunnetaankin mainoksista, joissa malleina esiintyivät vanhemmat henkilöt cooleissa tennareissa. Ehkä se onkin kenkien suosion salaisuus nykypäivänäkin, että ne sopivat kenen tahansa jalkaan ja tyyliin. Niissä astelevat niin hiphop-tähdet kuin presidentit. Teknisten ominaisuuksien lisäksi New Balance tarjoaakin tyyliin vaikuttavaa uniikkia ilmettä. Sen valikoima inspiroi luomaan jännittäviä yhdistelmiä ajankohtaisista tennaritrendeistä. Valkoiset tennarit näyttävät raikkailta niin sinistä denimiä vasten kuin rentojen chinojen tai kukkamekon parina. Retrot mokkanahkaiset tennarit sopivat niin hipster-henkiseen kuin urbaaniin katumuotiin. Graafiset mustan, harmaan ja sinisen yhdistelmät sopivat niin minimalistiseen toimistotyyliin kuin rock-henkiseen tyyliin. Erityisen trendikästä on korostaa kenkien sporttisuutta teknisillä yksityiskohdilla.

Yhdistät helposti