Sandaalit

Suositut filtterit
20 tuotetta

adidas-sandaalit tuovat urheilullisuutta rantapäiviin

Jos vaatekaappisi kaipaa korkealaatuisia urheilullisia sandaaleja, saattavat adidas-sandaalit olla oivallinen valinta myös sinulle. Sandaalit ovat varteenotettava vaihtoehto niin kodissa hengailuun, rannalle kuin myös uima-altaalle. Erityisesti lämpötilojen kohotessa plussan puolelle sandaalit tarjoavat jaloillesi virkistävämmän tunteen kuin umpikärkiset kengät.

Monet suosivat sandaaleja veden äärellä, kuten uimarannoilla ja veneillessä, sillä ne on helppo pukea jalkaan ja myös potkaista nopeasti pois tarpeen tullen. Vaikka varpaat ja nilkka jäävät sandaaleissa paljaiksi, kenkien pohja kuitenkin suojaa jalkapohjia roskilta, lasinsiruilta ja muilta ikäviltä esineiltä.

Lisäät persoonallista tyyliä lookiisi, kun valitset jaloillesi uudet, laadukkaat ja ajattomat adidas-sandaalit suosikkivärissäsi. Tyyliä ja korkeaa laatua arvostavalle ne ovat täydellinen valinta. adidas on ikoninen merkki, jota arvostetaan ympäri maailmaa. Ota siis kolme raitaa osaksi arkeasi ja valitse adidas.

Potkaise päiväsi käyntiin adidas-sandaaleilla

Suuresta valikoimastamme löydät eri kokoisia, mallisia ja värisiä adidas-sandaaleja, jotka voit ottaa osaksi kuumimpiakin kesäpäiviä. Trendikkäät värisävyt takaavat, että mallistosta löytyy jokaiselle jotakin. Olipa mielessäsi sitten ajattomat mustat adidas-sandaalit tai esimerkiksi raikkaan turkoosit sandaalit, voit löytää uudet unelmiesi jalkineet helposti ja näppärästi. Erilaisia malleja on saatavilla myös lapsille ja lapsenmielisille.

Sandaalit sopivat täydellisesti myös unisex-tyyliin, ja ne voi helposti ottaa osaksi muuta kesäpukeutumista. Yhdistä adidas-sandaalit farkkujen tai ilmavan kesämekon kanssa ja huomaat, kuinka säteilet juuri sopivasti sporttisuutta ja tyyliä. Erityisesti maksihameen alta sandaalit eivät juuri näy, mutta antavat jaloillesi ilmaa ja raikkauden tunteen.

Kärjestä ja nilkasta avonaiset sandaalit sallivat jalkojesi hengittää, jolloin ne pysyvät raikkaana aamusta iltaan, vaikka viettäisit useita tunteja auringon paahteessa. Kotioleilussa ne voivat myös olla kiva lisäys, ja niitä voi käyttää myös eräänlaisina tohveleina. Jos arvostat kengissäsi korkeaa laatua ja tyyliä, valitse adidas-sandaalit jo tänään.

Ikonista tyyliä ja laatua juuri sinulle

adidas on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista vaatebrändeistä. adidas perustettiin Saksassa vuonna 1949, mutta sen juuret ovat jo 1920-luvulla, jolloin yrityksen perustaja aloitti ensimmäisten urheilukenkien valmistuksen. Nykyisin brändi on kuuluisa erityisesti urheiluvaatteista ja -kengistä sekä myös katumuodista. Kyseessä ei ole siis pelkästään huippu-urheilijoiden suosima merkki.

adidas-brändin ikoniset kolme raitaa löytyvät tietysti myös malliston sandaaleista, jotta tiedät pukevasi yllesi huippulaatua. Jos tyyliisi kuuluvat jo esimerkiksi kyseisen merkin lenkkarit tai tennarit, on syytä täydentää kenkäkaappia vielä saman brändin sandaaleilla. Jalkojesi hyvinvointia ajatellen kannattaa selata adidas-merkin valikoimaa ja tehdä paras verkko-ostoksesi aikoihin.

Malliston jalkineet ovat kestäviä, miellyttäviä ja tyylikkäitä. Mikä ihaninta, sinun ei välttämättä tarvitse kuluttaa koko kuukauden budjettiasi näyttääksesi hyvältä. Jopa päivittäin vaihtuvista tarjouksistamme saatat löytää hyvällä tuurilla jopa unelmiesi adidas-sandaalit houkuttelevaan hintaan. Klikkaa itsesi verkkokauppaamme ja tee löytöjä. Voit hankki itsellesi sopivat kesäsandaalit helposti vaikkapa nojatuolissasi lepäillen – muutama klikkaus riittää!