Kengät

Suositut filtterit
260 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Laadukkaat ja trendikkäät Veja-kengät Zalandon laajasta valikoimasta

Oletko kuullut Veja-merkistä? Vuonna 2004 perustettu ranskalainen merkki on valloittanut laadukkaiden kenkien markkinoita ja löytänyt tiensä tuhansien muotitietoisten jalkaan ja vaatekaappeihin. Nyt myös Zalando tarjoaa Veja-kenkiä – ja tietenkin parhaaseen hintaan ja laajalla valikoimalla. Löydät valikoimasta kenkiä niin miehille, naisille kuin myös perheen pienimmille eli lapsille. Kenkiä löytyy monessa eri koossa ja kuosissa, joten selaa valikoimaa ja päätä, mitkä ovat sinun suosikkisi.

Veja-kengät ovat jokaisen muotitietoisen ja kenkiä rakastavan valinta. Vejan kenkämallit koostuvat pitkälti lenkkareista, tennareista ja kävelykengistä, jotka ovatkin tällä hetkellä erittäin suosittuja monen ikäisellä. Lenkkareita yhdistetään rohkeasti asun kuin asun kanssa. Urheilukenkiä näkee urheiluvaatteiden lisäksi katukuvassa yhdistettynä myös yllättävämpien asujen kanssa: esimerkiksi pukujen ja mekkojen kanssa. Erilaiset Veja-lenkkarit ovatkin saavuttaneet aivan uudenlaisen suosion, ja niitä yhdistetään melkeinpä minkä tahansa asun kanssa yhteen. Mikäpä olisikaan ihanampi muotivillitys kuin yhdistää asuun mukavat kengät, joilla jaksaa kävellä vaikka koko päivän?

Veja-lenkkarit –n väriä vai yksinkertaisuutta?

Kengät ovat siitä mainio asuste, että niillä voi tuoda todella paljon persoonaa esille asuun. Moni nauttiikin siitä, että voi jopa hieman hullutella kenkien avulla ja valitsee siksi vaikkapa kirkkaan keltaiset tai seeprakuvioidut kengät jalkaan. Jos tykkäät välillä kuitenkin luoda ”casual” tyyliä pukeutumiseesi, on vaikkapa valkoiset lenkkarit mainio ja muotitietoinen valinta. Olet ehkä saattanut huomatakin, että monella tallustajalla on jalassaan valkoiset kengät. Eikä sinänsä ihme, nehän sopivat kuin nenä päähän oikeastaan mihin tahansa asuun. Onko sinun valintasi värikäs vai yksinkertainen?

Zalandon Veja kenkävalikoima sisältää useita eri kuoseja ja kenkämalleja. Matalavartiset tennarit ovat olleet erityisen suosittuja erityisesti nuorten ja lasten keskuudessa. Väreinä löytyvät perinteiset vitivalkoiset, mustat ja harmaat kengät. Mutta löytyy valikoimasta myös vaihtoehtoja värejä arvostavalle. Veja kengät sisältävät paljon rauhallisia, maanläheisiä ja pastellisia kenkiä esimerkiksi vaaleanpunaisissa, vaaleansinisissä ja vaaleankeltaisissa sävyissä. Kenkiä löytyy myös monivärisinä, jotka ovat olleet myös erittäin suosittuja monen ikäisten keskuudessa.

Paksupohjaiset ja matalapohjaiset kengät – kummat valitset?

Moni 90-luvulla kasvanut nuori tai aikuinen ei olisi ehkä uskonut, että paksupohjaiset kengät tulisivat enää koskaan muotiin. Toisin kuitenkin kävi! Paksupohjaiset tennarit ja lenkkarit ovat olleet itseasiassa supersuosittuja jo useiden vuosien ajan. Ja niillä on melkeinpä parempi kävellä kuin matalakorkoisilla (oletko testannut?). Veja-kengät tarjoavat vaihtoehtoja kuitenkin molempiin – ymmärrettävästi paksupohjaiset kengät kun eivät ole välttämättä kaikkien makuun. Kummat sinä valitset jalkaasi?

Olivatpa suosikkikenkäsi valintasi sitten paksupohjaiset, matalapohjaiset taikka valkoiset tai pinkit, löydät ne kaikki Veja-kenkien valikoimasta Zalandolta. Kurkkaa valikoimaa jo heti tänään ja löydä uudet trendikkäät ja laadukkaat kengät joko itsellesi tai lahjaksi, tai miksei vaikka molempiin tarkoituksiin. Mitkä sinä valitset itsellesi ja läheisillesi – vietä hauska tuokio netin cooleimmassa verkkokaupassa ja ota omasi!