Naisten puukengät

Suositut filtterit
210 tuotetta

Puukengät kuuluvat nyt ehdottomasti muotitietoisten naisten kenkävalikoimiin! Puukenkämuodin perusmalli on tietenkin klassinen pyöreäkärkinen, puupohjainen malli. Mutta puukenkävalikoimaan mahtuu paljon muutakin: nostalgisia puupohjaisia sandaaleja, leikkisiä puupohjaisia korkkareita ja näyttäviä platform-kenkiä puupohjineen.

Puukengistä tuli muoti-ilmiö 70-luvulla, jolloin pehmeästi muotoillut, puuta ja nahkaa yhdistävät kengät sujautettiin jalkaan leveälahkeisten housujen seuraksi. Klassisen mallin ajaton muotoilu on pitänyt pintansa: niitä pidetään edelleen! Nyt perinteiset puukkarit yhdistetään esimerkiksi shortseihin, maksimekkoon tai rentoihin boyfriend-farkkuihin. Ne ovat myös erinomainen bohemian chic -tyylin elementti! Värimaailmassa on valinnanvaraa, valikoimista löytyy myös hauska korkeakorkoinen malli.

Puukengät ovat nostalgiset – ja erittäin trendikkäät!

Hauska ripaus nostalgiaa on myös puupohjaisissa, soljin viimeistellyissä sandaaleissa. Muotoilu vihjaa 70-luvun muotivaikutteista, mutta ilme on tyrmäävän muodikas. Selkeät linjat ja raikas värimaailma edustavat klassista kenkämuotoilua. Ilme on naisellinen mutta samalla rento: nämä puukengät sopivat niin farkkujen kuin shortsienkin seuraksi! Kesäjuhliin ne puolestaan puetaan kauniin lyhyen mekon kanssa, jolloin selkeä design pääsee erinomaisesti esiin.

Ripaus asennetta on puolestaan korkeakorkoisissa puukengissä, joita koristavat niitit, hapsut tai metallisoljet. Kengät ovat kuin kesäfestareille luodut: huolettomat, naiselliset ja kuitenkin ajankohtaiset! Näyttäviin puukenkiin voi yhdistää niin lyhyen farkkuhameen, kapeat farkut kuin nahkahousutkin.

Näyttävimmillään puukengät ovat, kun perinteinen, luonnonläheinen materiaali kohtaa yllättävän päälliosan. Hauska kontrasti syntyy esimerkiksi puun ja metallihohteen tai trendikkään kukkakuvion yhdistelmästä. Puukengät ovat myös oivat työkengät: ne sujahtavat nopeasti jalkaan, ovat mukavat – ja ennen kaikkea tyylikkäät!

Tutustu myös