Mallisto

311 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Australialainen UGG valloittaa sinut omaperäisyydellä ja ripauksella villiä vapauden tunnetta! UGG-lampaannahkasaappaat ovat koukuttaneet huoletonta huippumuotia janoavat naiset ja miehet. Haikailetko aikuisten katutyyleihin upeita asusteita tai jalkineita? UGG Australialla on freesiä ilmettä myös lasten hyvännäköisiin asukokonaisuuksiin. Ikoninen brändi luo lampaannahasta yhä uudelleen ajantasaisia muoti-ilmiöitä. Tarkkaan harkittu uudistuminen pitää sen persoonallisuutta rakastavien pukeutujien ikisuosikkina.

UGG terästää yksilölliset katutyylit

Hollywoodin kuumimmat nimet liittävät UGGin kenkiä ja saappaita näyttäviin katuasuihin. Esimerkiksi Kate Hudson uskaltaa sujauttaa muhkeat klassikkosaappaat jopa shortsihaalarin tai minimekon seuraan! Jos haluat hurmata huolettomalla toimistotyylillä, voit yhdistää kiilakorkosaappaat naiselliseen kukkahelmaiseen neulemekkoon. Takiksi käy vaikka vähän pidempi untuvatakki. Koostuuko miehinen toimistoasusi viileistä kangashousuista ja bisnestyylin kauluspaidasta? Lataa hillittyyn asuun uudenlaisia jännitteitä reiluilla nilkkureilla. Huippumerkin lasten jalkineet keräävät kiinnostusta koulutiellä. Niissä on supermuodikkaita jalkineita jopa ensiaskelkengiksi pikkuruisiin jalkoihin. Jos kotonasi asustaa vähän isompi lapsi, häntä varmasti kiinnostaisivat pelkistetyiksi tyylitellyt talvisaappaat. Ne käyvät hienosti vaikka tyttöjen tikattuun talvitakkiin ja muodikkaisiin farkkuihin. Pojat tietysti pitävät karkeapohjaisista cowboy-nilkkureista, joita kelpaa yhdistää upeiden reisitaskuhousujen ja parkatakin kanssa.

Aito UGG antaa rentoa twistiä ajankohtaisille asuille

UGGin asusteet tuovat pehmeyttä urbaaniin tyyliin. Tahtoisitko ikiomaksi mukavasti lämmittävän päähineen? Voithan tietysti valita myös feminiinisen pannan tai pehmoiset korvaläpät! Niissäkin on tyylikkäitä karvasomisteita, joita on totuttu näkemään brändin jalkineissa. Kuten varmaan huomaat, myös brändin klassishenkisten jalkineiden ilme edustaa helposti tunnistettavaa maailmanmuotia. Viehkeät karvatehosteet ja näyttävät tikkaukset ihastuttavat myös huomiota herättävissä laukuissa ja käsineissä. Trendikkäiden jalkineiden napit, hauskan näköiset neulepinnat ja epätavalliset rusetit antavat persoonallista ilmettä asuusi. UGGin sandaalit, pistokkaat tai puukengät voit pukea yhtä hyvin kesäkadulle kuin talviseen toimistoon. Kun valmistaudut viettämään täydellistä laatuaikaa kotona, sujauta jalkaasi ylellisen tuntuiset miesten tohvelit. Älä ylläty, jos puoliso ja perheen pienokainen tepastelevat samantapaisissa jalkineissa alakertaan aamupalalle!

Yhdistele ja sekoita

UGG tekee kenkämuodin historiaa

UGG Australia on saavuttanut klassikkoaseman ikonisilla lampaannahkaisilla UGG-saappaillaan

Merkin ensimmäinen Classic-malli sai syntynsä vuonna 1978, ja siitä lähtien UGG Australia on toimittanut markkinoille ehkä mukavimpia ja monikäyttöisimpiä kenkiä, mitä löytyy.

Merkin perustaja, australialainen Brian Smith, halusi tuoda palan kotimaansa käsityöperinnettä Kalifornian aurinkorannoille ja aloitti saappaiden myynnin paikallisissa surffikaupoissa. Lämmittävät ja jalkoja suojaavat UGG-saappaat osoittautuivat nopeasti hitiksi surffareiden keskuudessa, ja loppu on historiaa. Vaikka UGG-saappaat tänä päivänä mielletään ennen kaikkea syys- ja talvikengiksi, on niillä alun perin talsittu Australian ja Kalifornian aurinkorannoilla – ja talsitaan edelleenkin. Mikä tekeekin UGG-kengistä mahtavat, on juuri niiden monikäyttöisyys. Uggit ovat enemmän kuin joka paikan kengät, ja hengittävän luonnonmateriaalinsa ansiosta ne soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Merkin tunnetuimmat kengät ovat kiistatta juuri Classic-malliset saappaat, joita on nähty miltei kaikkien suurimpien muotivaikuttajien jaloissa. Skinny-malliset farkut yhdistettynä rentoon neuleeseen ovat pehmotöppösten lyömätön pari. Myös pitkä tekoturkisliivi ja muhkea pipo ovat trendikkäitä asusteita kylmällä säällä. Kelpaapa saappailla silti näyttää paljasta säärtäkin. Yllättävän toimiva kokonaisuus syntyy UGG-saappaiden yhdistämisestä minimittaiseen mekkoon tai jopa shortseihin. Saappaat tuovat sopivasti rentoutta lyhyisiin mittoihin ja naisellisiin vaatteisiin. Stailausmahdollisuudet näiden kenkien kanssa ovat loputtomat!

UGG Australia on kerännyt uskollisen fanikunnan ympäri maailmaa. Kenkiin ollaan ihastuttu etenkin niiden pitkäikäisyyden, pettämättömän laadun ja uskomattoman mukavuuden vuoksi. Mallistosta löytyy myös värejä moneen eri makuun. Tyrmäävän elegantti valinta on hasselpähkinän väriset tai mustat lampaanvillaunelmat, mutta kokeilunhaluiset fashionistat voivat valita säihkyvän pinkin, kauniin tummansinisen tai hempeän harmaan jalkojansa koristamaan. Mikä valintasi sitten onkaan, on hyvin mahdollista, että löydät itsesi asumasta näissä taivaallisen pehmeissä töppösissä ikuisesti!