Mallisto

Suositut filtterit
68 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Camel active on hemmotellut tyylitietoisia ja aktiivista elämäntapaa suosivia miehiä ja naisia omaleimaisella suunnittelullaan jo 1970-luvulta saakka. Sen valikoimiin kuuluu paljon niin sisä- kuin ulkovaatteitakin molemmille sukupuolille. Camel active valmistaa vaatteiden lisäksi myös erilaisia laukkuja ja kenkiä sekä asusteita. Merkki pyrkii suunnittelussaan ottamaan huomioon vaatteiden kestävyyden, mukavuuden ja käytettävyyden. Niinpä se kiinnittää erityistä huomiota esimerkiksi vaatteiden materiaalivalintoihin. Se suosii aitoja luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja nahkaa. Camel activen vaatteet soveltuvat yhtä hyvin retkelle luonnon helmaan kuin urbaaniin ympäristöönkin. Niistä on helppo kasata mieleisiään käytännöllisiä mutta silti tyylikkäitä ja vähän rouheita asukokonaisuuksia, oli sitten lähdössä töihin tai patikkaretkelle. Mallistosta löytyy niin kauluspaitoja, farkkuja, vöitä, hattuja, varsikenkiä kuin untuvatakkejakin. Myöskään huipputrendikkäitä nahkaisia olkalaukkuja ei ole syytä unohtaa. Camel activen suunnitellussa näkyy viehtymys luonnonläheisiin väreihin sekä vanhan ajan retkeilyvarusteista ammentava muotokieli. Vaatteet onnistuvat olemaan yhtä aikaa modernin ja klassisen oloisia. Jos vihreä ja ruskea eivät oikein tunnu omilta väreiltä, ei hätää. Merkin valikoimiin kuuluu toki muitakin värejä, esimerkiksi iloisen oranssia, pinkkiä ja sinistä. Myös hillityn hienostunutta valkoista ja mustaa löytyy.

camel active – vapauta sisäinen löytöretkeilijäsi

Merkki on saavuttanut laajaa suosiota ympäri maailman. Sen tuotteita myydään jo yli 50 maassa. Suosion syitä on varmasti moniakin, mutta ainakin selkeästi erottuva tyyli ja huolellinen suunnittelu lisäävät kyseisen lifestyle-merkin vetovoimaa. Jokainen vaatteiden ja asusteiden yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Merkin tuotteissa ei ole mitään turhaa, mutta siltikään ne eivät ole tylsiä. Olitpa sitten eräretkillä viihtyvä, aktiivinen ulkoilija, paljon matkusteleva tai vaivattoman katumuodin ystävä, löydät varmasti runsaasti mieleisiä tuotteita camel activen valikoimista. Varsinkin pidemmille matkoille tai retkille lähtiessä on mukava uusia vaatekaappiaan. Hyvät varusteet tekevät niin kaupunki- kuin luontomatkastakin huomattavasti helpomman ja miellyttävämmän. Myös arkena on kiva ilahduttaa itseään uusilla vaatehankinnoilla. Jo muutama uusi ja käytännöllinen vaate tai asuste piristää kummasti sekä mieltä että ulkonäköä. Anna camel activen viedä sinut kohti uusia seikkailuja.

Tutustu myös

camel active on rehellinen tyylivalinta

1970-luvun menestyksensä alusta kasvanut camel active-brändi tarjoaa kestävää ja tarkoituksenmukaista muotia miehille ja myös naisille. Alun alkujaan erityisesti kenkiin ja vapaa-ajan vaatteisiin keskittynyt brändi on tähän päivään mennessä luonut laajan valikoiman niin kenkiä ja vaatteita kuin erilaisia asusteita ja alushousujakin. 2000-luvun alussa niin kutsuttu "umbrella brand" sai alkunsa ja brändi aloitti toimintansa yhä korkeatasoisempien yritysten kanssa. Tavoitteenaan saavuttaa yhteensopiva, mutta kattava valikoima eri asuja ja asusteita, camel active ylläpitää vakaan ja monimuotoisen kirjon monien eri valmistajien mallistoja. Brändi vaikuttaa nykyään laaja-alaisesti niin Saksassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa, Benelux-maissa, Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa kuin Venäjällä ja Aasiassakin.

camel active - aito ja maanläheinen vaihtoehto

Kansainvälisenä muotibrändinä camel active tuottaa laadukasta vaatetusta aktiivisten miesten ja naisten jokapäiväiseen elämään. Autenttisuus ja rehellisyys ovat brändin avainajatuksia, ja se näkyy avoimuuden ja innovaation esittäytymisenä korkealaatuisessa valikoimassa. Brändi takaa vapauden liikkua, etsiä uusia kokemuksia, osoittaa luonnollista uteliaisuutta ja kohdata arjen haasteet rohkeudella. Eksotiikka ja urbaanius näkyvät inspiroivina tekijöinä tyylissä, joka on luotettava kumppani niin kaupungissa kuin sivilisaation ulkopuolellakin. Brändin identiteettiin kuuluu vaatteiden ja asusteiden laadukas suunnittelu ja valmistus sekä korkealaatuisten materiaalien käyttö. Luotettava ja tarkoituksenmukainen camel active on tarkoitettu ihmisille, jotka nousevat esiin massasta, jotka kulkevat ennakkoluulottomasti eteenpäin ja jotka eivät karta riskien ottamista elämäntäyteisten kokemusten saavuttamiseksi.