Kengät

Suositut filtterit
1 879 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Camper-kengät yhdistelevät vallattomalla tavalla arkisuutta ja eleganssia, käytännöllistä mukavuutta ja harkittua tyylikkyyttä sekä runsasta värikylläisyyttä ja pelkistettyä minimalismia. Suosittu espanjalainen jalkinevalmistaja antaa aivan uuden ulottuvuuden termille casual. Camper-kengät sijoittuvat yleisilmeeltään urheilutossujen ja juhlakenkien välimaastoon, ja ne hyödyntävät kekseliäällä tavalla parhaita paloja sekä sporttisesta keveydestä että hienostuneesta tunnelmasta. Nämä kengät istuvat täydellisesti jokaisen kävelemistä ja ilmeikästä kenkämuotia rakastavan ihmisen jalkaan.

Camper-kengät innostavat kävelemään ja seikkailemaan

Camper on Espanjan Mallorcalta kotoisin oleva jalkinevalmistaja, joka yhdistelee tuotannossaan vanhoja perinteitä uusiin innovaatioihin. Lopputuloksena on vahvaa ja omaleimaista tunnelmaa henkiviä jalkineita, jotka istuvat helposti arjen joka tilanteeseen. Kenkätehtailija Lorenzo Fluxan vuonna 1975 perustaman perheyrityksen juuret ulottuvat jo 1800-luvulle, jolloin Fluxan isoisä kuljetti Mallorcalle saaren ensimmäiset kenkien tekoon soveltuvat ompelukoneet. Nykypäivän Camper-kengissä hyödynnetään Fluxan suvussa vuosikymmenten aikana kertynyttä osaamista, ja kenkien tärkein materiaali on edelleen huolella työstetty nahka. Perinteisen osaamisen ja modernien tekniikoiden yhdistelmät tekevät Campereista huippumukavat, pitkään kestävät ja iloisen näyttävät jalkineet, jotka istuvat jalkaan pehmeästi ja innostavat kävelemään yhä pidemmälle ja pidemmälle. Camper-kengät tuotetaan edelleen Mallorcan saarella, jossa nuorten suunnittelijoiden ja artesaanien tehotiimi kehittää jopa 500 erilaista kenkämallia yhden kauden aikana.

Camper-kengät – kuolemattomia klassikoita ja upeita uutuuksia

Camper-kenkien suosio perustuu korkean laadun ja pettämättömän mukavuuden lisäksi sen omaperäiseen designiin, jossa on näkyvillä vaikutteita niin välimerellisestä nostalgiasta, japanilaisesta minimalismista kuin urbaanista espanjalaisesta nykydesignista. Naisten mallistosta voi löytää arjen suosikkikenkiä aina keveistä sandaaleista ja ballerinoista kauniisiin korkosaappaisiin ja jykeviin nilkkureihin. Miesten kenkämallistot yhdistelevät vähäeleistä charmia rentoon sporttisuuteen ja ajattoman tyylikkääseen värimaailmaan. Kirkkaissa väreissä kylpevissä lasten kengissä on puolestaan kiinnitetty huomiota erityisesti helppoon puettavuuteen ja jämäkkään istuvuuteen. Yrityksen vahvasta perinnetietoisuudesta kertoo paljon se, että kenkätehtaan ensimmäinen kenkämalli, pelkistettyä espanjalaista maalaistunnelmaa henkivä Camaleón, on edelleen tuotannossa. Muihin pitkän linjan suosikkimalleihin kuuluvat 80-luvulla lanseeratut epäsymmetrian estetiikalla leikittelevät Twins-kengät sekä 90-luvulla kehitetyt urheilulliset Pelotas-tossut.

Yhdistele ja sekoita