Mallisto

Suositut filtterit
1 603 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Espanjalainen Camper valmistaa rentoja mutta harkitun tyylikkäitä jalkineita jokapäiväisen elämän tarpeisiin. Se on tunnettu etenkin värikkään letkeästä jalkinedesignistaan, joka taiteilee vanhan ja uuden rajapinnalla kekseliäillä tavoilla. Jokaisen jalkineparin on täytettävä tiukat kriteerit myös mukavuuden suhteen, sillä Camperin filosofian mukaan jokaisella on oltava oikeus pitkien kävelyiden tuomaan nautintoon.

Camper sai alkunsa espanjalaisella Mallorcan saarella vuonna 1975. Lorenzo Fluxàn perustaman perheyrityksen juuret ulottuvat pitkälle historiaan, sillä Mallorcan kenkäteollisuuden käynnisti aikoinaan Fluxàn isoisä. Yrityksen keskeisenä tavoitteena on ollut alusta asti luoda tuoretta ja persoonallista kenkämuotia leikkisällä ja alati uudistuvalla otteella. Camperin rakkaus perinteitä kohtaan näkyy puolestaan siinä, että kenkämallistot pysyvät tuotannossa pitkään ja vanhoja mallistoja päivitetään tuoreemmaksi niiden hylkäämisen sijaan. Esimerkiksi brändin ensimmäinen kenkämalli, välimerellistä maalaistyyliä nykyaikaiseen mukavuuteen yhdistelevä Camaleón on edelleen tuotannossa.

Espanjalaiset Camper-kengät ovat kävelyn ja värikkään arjen juhlaa

Arkisuus ei Camperin kohdalla tarkoita tylsää harmautta, päinvastoin – brändin tavoitteena on tuoda iloa, väriä ja mukavuutta jokapäiväiseen elämään. Yksi sen ikonisimmista mallistoista on 1980-luvulla kehitetty, epäsymmetrisyydellä leikittelevä Twins, jossa kenkäparin molemmat kengät ovat hieman erilaisia. Japanilaista minimalismia henkivät ympäristöystävälliset Peu-kengät ovat puolestaan nousseet pelkistetyn moderneiksi klassikoiksi.

Camper-kengät on suunniteltu edistämään liikkumisen iloa, ja ne ovatkin täydellinen valinta aktiiviseen vapaa-aikaan. Ilmeikkäät tossut istuvat niin rennolle sunnuntaikävelylle, urbaaniin katuelämään kuin iltadrinkille trendibaariinkin.

Camper on tunnettu myös hurmaavista lastenkengistään, joissa värit ja kuviot pääsevät täysillä valloilleen. Pehmeä ja joustava pohja, tukeva istuvuus ja leveä lesti takaavat sen, että kasvavat jalat viihtyvät näissä kengissä aina ensiaskeleista lähtien.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua