Miesten tennarit

Suositut filtterit
290 tuotetta

Kun miesten tennareista on puhe, Nikea on vaikea peitota. Legendaarisen urheilumerkin tennarivalikoima on erittäin laaja ja siihen kuuluu useita tennariklassikoita. Brändi hallitsee suvereenisti myös huipputrendikkäiden tennareiden luomisen.

Miesten Nike-tennarit voivat siis olla jo vuosikymmeniä sitten muoti-ilmiöksi nousseet koristossut tai tenniskengät – tai teknisesti viimeistellyt, huippumodernit juoksukengät. Se on selvää, että mihin tahansa Niken kenkäpariin valintasi osuu, tyyli ja laatu ovat taatusti kohdillaan. Laaja valikoima takaa sen, että voit jopa hankkia kaikki kenkäsi saman luottobrändin valikoimasta. Kun on aika räväyttää, vedät jalkaasi näyttävät korkeavartiset koriskengät. Hillityn urbaanin asukokonaisuuden taas viimeistelet minimalistisilla tennis- tai juoksukengillä. Miesten Nike-tennarit kuuluvat tietysti myös harrastuksiin. Treeni sujuu kuin siivillä, kun jalassa on huolellisesti viimeistellyt ja lajin tarpeet huomioivat laatutennarit!

Miesten Nike-tennarit ovat urbaanin tyylin ydin

Jokaisen sneakerheadin tennarivalikoimaan kuuluu muutama klassikkopari. Niken kohdalla niitä edustavat esimerkiksi legendaariset Air Force 1 -tennarit ja Air Maxit. Alun perin korista ja juoksua varten suunnitellut tennarit nousivat nopeasti katumuoti-ilmiöksi, ja nyt ne kuuluvat urbaanin muodin ikoneihin. Niiden kanssa on mahdoton mennä pieleen! Tarvitset klassikoiden seuraksi vain farkut sekä yksinkertaisen t-paidan ja täydellinen urbaani asu on valmis.

Trendi-ilmiöksi ovat muodostuneet myös 90-luvulla suunnitellut rohkean väriset ja näyttävin yksityiskohdin viimeistellyt juoksua ajatellen luodut tennarit, kuten Huarachet. Tyylikkäät tennarit sopivat täydellisesti lahkeista käärittyjen chinojen ja hyvin istuvien yläosien seuraksi hipster-henkiseen, moitteettoman katu-uskottavaan tyyliin.

Miesten Nike-tennarit kuuluvat myös hillittyyn urbaaniin pukeutumiseen. Yhdistä minimalistiset, virtaviivaiset ja kevyet tennarit farkkuihin ja kauluspaitaan, ja luot tyylitietoisen, kosmopoliittisen ilmeen!

Yhdistät helposti