Katalogi

Suositut filtterit
2 200 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ikoninen italialaismerkki Ellesse tunnetaan värikkäistä sporttivaatteistaan, joissa on ripaus retroa ja huoletonta leikkimielisyyttä. Malliston helmiin lukeutuvat näyttävät logopaidat sekä rennon tyylikkäät verryttelyhousut, jotka kelpaavat niin urheilun pariin kuin katu-uskottavaan arkipukeutumiseenkin. Aidossa italialaishengessä vaatteet ovat samaan aikaan näyttäviä, muodikkaita ja laadukkaita.

Vuonna 1959 Leonardo Servadion Italiassa perustama Ellesse saavutti suuren suosion jo 70-luvulla suunnitellessaan toimivia ja tyylikkäitä hiihtoasuja. Merkki erikoistui myöhemmin myös tennikseen, ja tänä päivänä Ellesseltä löytyy vaatteita lajiin kuin lajiin. Urheilun ja muodin rajojen häivyttäminen on aina kuvannut Ellesseä parhaiten. Vaatteiden monikäyttöisyys onkin tämän merkin parhaita puolia.

Ellesse, tuo muodin ja sportin cocktail-sekoitus!

Ellessen mallisto vetoaa sporttisiin miehiin ja naisiin, jotka eivät halua sulautua massaan vaan antavat pirteiden värien ja kuosien elävöittää tyyliään. Naiset löytävät mallistosta esimerkiksi tyylikkäitä, tennishenkisiä vapaa-ajan mekkoja sekä päräyttäviä logotoppeja, jotka ovat tällä hetkellä muodin ajankohtaisimpia vaatevalintoja. Miehille löytyy pikee- ja printtipaitoja, jotka voi yhdistää niin farkkuihin, verryttelyhousuihin kuin rentoihin shortseihinkin.

Olisiko pukeutumisesi pienen piristysruiskeen tarpeessa? Jos energiatasot tuntuvat olevan nollissa, tuovat värikkäät ja pirteät vaatteet kuin huomaamatta lisäboostia omaan olemukseen. Raikkaan valkoinen ja syvänsininen pirteästä pinkistä puhumattakaan virkistävät asua kuin asua. Ellessen vaatteissa huomiota on kiinnitetty myös istuvuuteen, leikkauksiin ja tietysti materiaalien laadukkuuteen. Tuo treeniin ja arkipukeutumiseesi lisäpotkua pukemalla yllesi nyt yhtä tämän hetken kuuminta ja nousevinta sporttimerkkiä!

Yhdistele ja sekoita