Suodatin1

63 tuotetta

Jos etsit tyylikkäästi muotoiltuja, laadukkaita ja ajattomia tennareita, Onitsuka Tiger on erinomainen valinta. Siistit tennarit sopivat vapaa-ajalle, mutta myös huoliteltujen asukokonaisuuksien osaksi. Japanilaisen brändin tennarit ovat suorastaan kulttimaineessa, ja onpa ne nähty jopa prinssi Williamin jaloissa.

Legendaarisen kenkämerkin juuret ulottuvat 1940-luvun Japaniin. Herra Onitsukan yrityksen ensimmäinen menestys oli koripallokengät, mutta nykyään sen tunnetuin malli on jokaisen tennarifanin kokoelmaan kuuluva Mexico 66. Luku viittaa vuoteen, jona kenkäpari lanseerattiin. Huomiota kenkäpari herätti Meksikon olympialaisissa, joten kaupungin nimikin otettiin mukaan mallin nimeen. Sittemmin juuri tämä malli on noussut urbaaniksi ikoniksi!

Onitsuka Tiger - tennarimuotia klassisimmillaan

Onitsuka Tiger -kenkämallistoon kuuluu Mexico 66 -mallin lisäksi niin skeittaamiseen sopivia korkeavartisia tennareita kuin huippumukavia lenkkitossujakin. Kaikkia niitä yhdistää viimeistelty ulkonäkö, mahtava valikoima erilaisia herkullisia väriyhdistelmiä sekä erinomainen laatu. Onitsuka Tiger -tennarit sopivat paitsi sporttisen urbaaniin tyyliin, myös muodollisempaan asukokonaisuuteen. Keveän muotoilunsa vuoksi ne sopivat paitsi syksyiseen myös kesäiseenkin pukeutumiseen. Ne sopivat erinomaisesti farkkujen, shortsien ja chinojen seuraksi. Ja naisten kannattaa kokeilla niiden yhdistämistä hameeseen!

Perinteikkään tennarimerkin fanit eivät tietenkään tyydy pelkkiin jalkineisiin. Onitsuka Tigerin valikoimaan kuuluukin myös makeita t-paitoja, huppareita ja takkejakin. Niiden ilme on paitsi sporttinen, myös aavistuksen retrohenkinen.

Yhdistät helposti