Katalogi

Suositut filtterit
64 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Clae on Los Angelesista lähtöisin oleva miesten kenkiin erikoistunut merkki, joka tunnetaan vähäeleisen, hiotun ja modernin kenkämuodin lähettiläänä. Sen mallistoissa kestävä nahka ja muut laatumateriaalit muotoutuvat tyylikkäiksi ja selkeälinjaisiksi jalkineiksi, jotka sopivat täydellisesti rentoon vapaa-aikaan ja hienostuneeseen urbaaniin pukeutumiseen. Brändi hakee inspiraationsa eri vuosikymmenten minimalistisista tyylisuunnista ja Los Angelesin sekä New Yorkin kaltaisten amerikkalaismetropolien energisestä, elävästä ja jatkuvasti uudistuvasta ilmapiiristä.

Miesten Clae-jalkineet – vähäeleistä tyylikkyyttä Los Angelesista

Vuonna 2001 Los Angelesissa perustettu Clae on suunnittelija Sung Choin luoma korkealuokkaisten miesten kenkien brändi. Sen tavoitteena on tuoda indie-henkiseen katumuotiin modernilla otteella muotoiltuja, perinteitä kunnioittavia siluetteja sekä selkeitä ja puhtaita väripaletteja. Nämä kasuaalia, sporttista ja minimalistista tyyliä yhdistelevät kengät on suunniteltu mukaviksi, käyttöä kestäviksi yleisjalkineiksi, jotka sijoittuvat tyyliltään arkisten lenkkareiden ja juhlavien nauhakenkien välimaastoon. Niiden funktionaalinen design miellyttää niin uusimpia katumuodin tunnelmia seuraavan hipster-pukeutujan kuin klassisia linjoja ja värejä arvostavan herrasmiehen tyylisilmää. Olitpa suuntaamassa töihin, kaupungille, kävelylle tai illanviettoon, nämä jalkineet on helppo yhdistää monenlaisiin asukokonaisuuksiin. Astele modernin amerikkalaisen kenkämuodin maailmaan laadukkaissa Clae-jalkineissa, jotka yhdistävät tämän päivän katumuodin viileän ja vauhdikkaan asenteen vanhojen amerikkalaisten elokuvien nostalgiseen ja harkittuun tunnelmaan.

Clae-jalkineet ovat selkeää ja modernia jalkinemuotoilua arvostavan miehen valinta

Clae-kenkien pelkistetty ja puhtaaksi hiottu yleisilme tekevät niistä äärimmäisen monikäyttöiset. Esimerkiksi vahvasta ruskeasta nahasta tai pehmeästä vaaleanharmaasta mokkanahasta valmistetut matalavartiset nauhakengät istuvat helposti rentoon keväiseen kaupunkityyliin, kun puet ne esimerkiksi vaaleiden chino-housujen, pikeepaidan ja farkkutakin kanssa. Kun taas yhdistät ne tummasävyisiin suoriin housuihin, nahkavyöhön ja hyvin istuvaan kauluspaitaan, on tyylikäs toimisto- tai iltatyyli valmis. Letkeät ja mukavasti istuvat tennarit tuovat katupukeutumiseen ja huolettomaan farkkutyyliin amerikkalaisen nykymuodin iloista henkeä – valitse makusi mukaan esimerkiksi linjakkaat kokomustat tennarit tai piristä asuasi raikkailla pastellisävyillä, kuten vaaleansinisellä tai -punaisella. Kaikki Clae-jalkineet saavat hienostunutta sävyä tarkoista leikkauksista ja huolitelluista yksityiskohdista.

Yhdistele ja sekoita