Suositut filtterit
5 083 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nike Sportswear antaa tyylillesi siivet niin salitreeniin, kaupungille kuin juoksupoluille. Tämä Swoosh-logostaan tunnettu merkki on kasvattanut näkyvyyttään urheilun parissa aina 60-luvun loppupuolelta asti. Kaikki alkoi kengistä, mutta pian tuotevalikoima laajentui lisäksi urheiluvaatteisiin, asusteisiin ja muihin lisävarusteisiin. Pitkät juuret omaava Nike on vuosien varrella noussut yhdeksi suosituimmista urheiluvaatevalmistajista ja lunastanut paikkansa monien urheilullista tyyliä vaalivien sydämissä.

Pirteät sporttivaatteet tuovat iloa ja energiaa aktiivisuuden lisäksi jokapäiväiseen pukeutumiseen. Muotimaailma rakastaa urheiluvaatteita ja treenaaminen on trendikkäämpää kuin koskaan. Sporttinen tyyli on rantautunut katupukeutumiseen ja tietenkin myös Nike Sportswear on ottanut asian huomioon tuotteidensa suunnitteluprosessissa. Tasokkaista vaatteista ja jalkineista löytyy erinomaista päällepantavaa niin liikuntaan kuin päivittäiseen pukeutumiseen. Laaja valikoima ihastuttaa värikkäiden t-paitojen ja toppien lisäksi kevyillä verryttelytakeilla ja omaperäisillä huppareilla, joista jokainen voi varmasti löytää jotain tyyliinsä täydellisesti istuvaa. Laadukkaat kankaat ja kivat yksityiskohdat tekevät rennoista verryttelyhousuista ja legginseistä tyylikkäitä. Myös merkin jalkineet ovat lukuisiin käyttötarkoituksiin suunnitellut ja valinnanvaraa löytyy aina juoksu- ja treenilenkkareista tyylikkäisiin tennareihin ja kävelykenkiin asti.

Nike Sportswear - Suunta huipulle tyylistä tinkimättä

Laadukkaiden urheiluvaatteiden ansiosta nautit urheilun ilosta ilman huolia. Ne auttavat sinua onnistumaan urheilusuorituksissasi ja takaavat samalla mukavan ja tyylikkään treenisession. Virkistävät värit ja yllättävät yksityiskohdat tuovat Nike Sportswear tuotteisiin sitä pientä kivaa ekstraa, joka saa meidät ihastumaan niihin aina kerta toisensa jälkeen. Tasokkaat urheiluvaatteet antavat puhtia kuntoiluun ja auttavat sinua erottumaan eduksesi kaikissa tilanteissa.

Nike on lukuisten huippu-urheilijoiden ja monien eri pelaajien, kuten koripalloilijoiden ja jalkapalloilijoiden suosima merkki, eikä ihme. Maksimisuorituksen saavuttamiseksi maailmankuulut huippu-urheilijat haluavat päällensä vain parasta, mikä kertoo omaa tarinaansa Nike Sportswear tuotteiden luotettavuudesta ja laadusta. Tarjotakseen ensiluokkaisia tuotteita, merkki panostaa niin tekniseen kuin tyylilliseen suunnitteluun. Tekniset urheiluvaatteet hengittävät ja pitävät ihon kuivana tehden treenaamisesta raikkaampaa. Huippumateriaalit sekä tarkasti suunnitellut leikkaukset ja saumat auttavat loistavien suoritusten saavuttamisessa, oli kyse sitten suositusta urheilutähdestä tai ilokseen treenaavasta arkielämän kuntoilijasta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua