Katalogi

Suositut filtterit
327 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos uskot että skeittaaminen on pikemminkin elämäntapa kuin harrastus, HUF on samoilla linjoilla. Yhdysvaltalaisen entisen ammattiskeittaajan Keith Hufnagelin perustama yritys haluaa tarjota laadukasta skeittimuotia, joka vastaa rullalautailun ystävien todellisia tarpeita. Yrityksen urbaanista lookista voivat toki nauttia myös muut nuorekkaasta ja rennosta pukeutumisesta kiinnostuneet. Riko rajoja ja yllä mahdottomaan HUFin hienoissa skeittivaatteissa!

HUF - muotia tosissaan muttei vakavasti

Skeittaus on HUFin mielestä tapa toteuttaa itseään, mutta itseään voi ilmaista myös muun muassa muodin avulla. Yrityksen mallistoista löytyy niin niukkaeleisiä ja ajattomia vaatteita kuin leikkisän ironisiakin luomuksia. Esimerkiksi mustassa logopaidassa näytät sekä rennolta että katu-uskottavalta yhtä aikaa. Rempseämpää puolta persoonastasi voit vilauttaa vaikkapa villeillä sukilla, joiden kuosit vaihtelevat esimerkiksi limukuplista Amerikan kuuluisimpiin rakennuksiin. Hauskat sukat riittävät piristämään melko arkistakin asua. Miltä näyttäsikään, jos Casual Fridayna kangashousujen lahkeiden alta pilkahtaisivatkin hampurilaissukat? Vaikka HUF tarjoaakin erityisesti skeittikulttuuriin sopivia vaatteita, sen valikoimista löytyy päällepantavaa sekä kaikenlaiseen vapaa-ajanviettoon että epämuodolliseen työpukeutumiseen.

HUF - aina on hyvä hetki skeitata

HUF muistaa huomioida myös säiden vaihtelun. Kesäaikaan voi mennä viilettää esimerkiksi pastellisävyisessä t-paidassa ja linjakkaissa farkkushortseissa, mutta viileämmillä säillä ulkoilma-aktiviteeteissa palvelee verkkatakin nuorekas versio. Skeittaamisessa tarvitaan myös lajiin sopivat kengät, joilla on toki mukava astella muutenkin. Yritys tarjoaakin paljon erilaisia skeittikenkiä, joiden neutraalit värit ja pelkistetty design sopivat hyvin yhteen erilaisten asujen kanssa. Skeittikenkien lisäksi löydät yrityksen valikoimista myös esimerkiksi huomiota herättäviä varvassandaaleja. Mallistoihin kuuluu paljon myös asusteita. Tavarat saat kulkemaan kätevästi rouheassa selkärepussa, johon mahtuu vähän enemmänkin kantamuksia. Street-muodista ei voi kuitenkaan edes puhua mainitsematta lippalakkeja. Niinpä myös amerikkalaisbrändillä on oma lippislinjansa, johon kuuluu esimerkiksi klassisia baseball-lakkeja yrityksen logolla varustettuna. Viileämpinä vuodenaikoina tai ihan muuten vain voi päähän vetäistä miehekkään pipon - joko pirteän sitrussävyisenä tai vaikkapa perusmustana. Nauti skeittimuodin parhaimmista paloista HUFin tapaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua