Naisten varvassandaalit

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Pintamateriaali
Kestävä kehitys
Kuosi
1 080 tuotetta

Mistä tietää, että kesä on koittanut? Auringonpaisteen, jäätelötötteröiden ja kukkamekkojen lisäksi tietenkin siitä, että jalkoihin tekee mieli sujauttaa varvassandaalit! Kesän ilmavimmat sandaalit antavat lämmön hyväillä koko jalkapöytää ja antavat lakattujen varpaankynsien loistaa kauas. Naisten varvassandaalit istuvat ihanasti niin hulmuavien helmojen, lyhyiden farkkushortsien kuin legginsien verhoamien säärten kanssa. Vedä jalkaan huolettomat rantasandaalit, pelkistetyn tyylikkäät nahkasandaalit tai suurieleisin koristein viimeistelyt trendisandaalit ja lähde nauttimaan kesän parhaista hetkistä!

Naisten varvassandaalit kuuluvat erottamattomasti kesään!

Varvassandaalien ihanuus perustuu ennen kaikkea niiden ilmavaan vapauden tunteeseen ja helppoon puettavuuteen. Yksinkertaisimmillaan ne ovat vain pohjasta ja varpaiden välistä kulkevista kiinnikkeistä koostuvat, släpäreiksikin kutsutut sandaalit, jotka muovisina versioina kuuluvat rantapukeutumisen ja surffityylin perusvarusteisiin. Astetta jämäkämmällä pohjalla ja esimerkiksi nahkaisilla hihnoilla sandaalit päivittyvät eleganteiksi kesäjalkineiksi, jotka voi helposti yhdistää niin hellepäivän pellavaiseen housuasuun kuin trendikkään maksimekon pitkiin helmoihin. Lisää näyttävyyttä ja glamour-henkeä sandaalit saavat esimerkiksi metalliväreistä, säkenöivistä strasseista, metalliniiteistä tai kukkakoristeista. Kesän trendikkäimpiin jalkineisiin kuuluvat terveyssandaaleinakin tunnetut, jalan mukaan muotoillut sandaalit, joiden värikkäät ja tukevat nahkahihnat antavat persoonallista ilmettä niin katuhenkiseen kesäpukeutumiseen kuin toimistoasuunkin. Varvassandaalien valikoimasta löydät myös joustavalla pohjalla ja napakasti istuvilla remmeillä varustettuja sporttimalleja, jotka varmistavan pehmeän ja hengittävän askeleen pidemmilläkin kesäkävelyillä. Valitse omaan tyyliisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivat sandaalit ja anna kesän koskettaa varpaitasi!

Laita kesävarpaasi hehkumaan varvassandaaleiden avulla

Varvassandaalit sopivat kaikkiin lämpimien päivien pukeutumistilanteisiin aina rantalookista juhlatyyliin. Rantapäivän ykkösjalkineet ovat tietenkin jalkaan helposti sujautettavat muoviset rantasandaalit, jotka eivät säikähdä suolavettä tai hiekkaa. Valitse esimerkiksi värikylläisillä trooppisilla kuoseilla tai kirkkailla neonväreillä koristeltu malli tai mätsää sandaalit uima-asusi väreihin. Hienostuneempaan kesätyyliin voit valita esimerkiksi jalkapöydän yli linjakkaasti kulkevilla nahkahihnoilla ja siroilla metallisoljilla varustetut sandaalit, jotka yhdistyvät minimalistisen kauniisti vaikkapa yksivärisen kesämekon kanssa. Näyttävämpää kesätyyliä suosiva nainen valitsee puolestaan monivärisillä hihnoilla tai kiiltävällä metallipinnalla viimeistellyt sandaalit, joiden hihnat voivat kulkea jalkapöydän yli ristikkäin ja poikittain tai vaikka kiivetä ylös nilkkaa pitkin. Valitsitpa millaisen sandaalimallin tahansa, voit tuoda lisäpotkua tyyliisi voimakkaasti lakatuilla varpaankynsillä – anna kesävarpaittesi loistaa yhdessä sandaalien kanssa esimerkiksi tulipunaisen, turkoosinsinisen tai kimmeltävän glitterin sävyissä!

Yhdistät helposti