Naisten varvassandaalit

Suositut filtterit
475 tuotetta

Naisten varvassandaalit jokaisen naisen kenkähyllyyn

Naisten varvassandaalit ovat yksi kesä- ja lomavaatetuksen perustarpeista jokaiselle naiselle. Meillä Zalanadolla löydät ihastuttavan kattavan valikoiman erilaisia ja erilaisiin tilanteisiin soveltuvia sandaalimalleja. Näillä malleilla koristat jalkasi yhtä lailla huolettomaan rantapäivään, trendikkääseen käyskentelyyn urbaanissa ympäristössä ja juhlavampaan illanviettoon.

Varvassandaalien ihanasti vapautta ja ilmavuutta tarjoava rakenne on yksi niiden suosion kulmakivistä. Lämpimillä keleillä aurinko lämmittää jalkapöytää mukavasti ja ilmavirta pystyy pitämään jalat raikkaina. Helppo puettavuus on varmasti myös kaikkien mieleen. Sandaalit sujahtavat jalkaan monesti ilman kiinnikkeitä tai vaihtoehtoisesti simppelin nilkkaremmin avulla.

Harva asia on yhtä selkeä kesän merkki kuin katukuvasta ja kotiovelta löytyvät sirot sandaalit. Tutustu siis Zalandon suureen valikoimaan ja poimi kesäksi, tai tulevalle lomamatkalle, uudet kesäjalkineet. Löydät sopivat mallit monenlaiseen käyttöön. Naisten varvassandaalit kuuluvat jokaisen naisen kenkähyllyyn.

Monipuoliset kesäjalkineet

Monella tulee varvassandaaleista puhuttaessa mieleen yksinkertaiset muoviset kesäjalkineet, jotka on ihanan helppo pukea jalkaan mökin ovella tai rantakävelyä varten. Nämä perusmallit kuuluvatkin kesäjalkineiden aateliin. Naisten varvassandaalit mahdollistavat kuitenkin myös erittäin monipuolista pukeutumista erilaisten tyylien avulla, ja sopivat mallit löydät rantasandaalien lisäksi myös trendikkääseen kaupunkipukeutumiseen tai juhlavaatteiden jatkoksi.

Hieman paksummilla pohjilla ja tukevalla tekstiilihihnalla varustetut sandaalimallit soveltuvat kesäiseen kaupungilla kävelyyn erinomaisesti. Pienillä koroilla koristetut mallit istuvat hienosti kesäisten hameiden ja capri-shortsien kaveriksi. Runsaasti koristellut ja esimerkiksi näyttävillä nilkkaremmeillä varustetut varvassandaalit ovat omiaan istumaan juhlahameen kanssa. Kesäisissä juhlissa kauniisti lakatut varpaat näyttävissä sandaaleissa luovat rennon juhlavaa tunnelmaa.

Monipuolisuudessaan naisten varvassandaalit ovat siis aivan huippuluokkaa. Monipuolisuus ei myöskään jää pelkästään erilaisiin asukokonaisuuksiin soveltuvina malleina vaan ihastuttavan laajana kavalkadina erilaisia värejä ja kuoseja. Myös materiaaleiltaan sandaaleissa on reilusti erilaisia vaihtoehtoja.

Korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut kesän ykkösjalkineet

Sandaaleissa, kuten jalkineissa ylipäätään, on olennaista että valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat kestäviä. Naisten varvassandaalit eivät ole poikkeus ja meillä Zalandolla löydät korkealaatuisia tuotteita erilaisista materiaaleista valmistettuina ja voit valita niiden joukosta omaan käyttötarkoitukseesi ja materiaalimieltymyksiisi juuri sopivat vaihtoehdot.

Sekä keinomateriaaleista, että aidosta nahasta valmistettuja malleja löydät monia yhtä laadukkaina myös vihreällä Kestävä kehitys -merkillä varustettuna. Tällä merkillä varustettujen tuotteiden kohdalla on erityisesti keskitytty luonnonmukaisiin valmistustapoihin ja -materiaaleihin, joihin kuuluu varvassandaalien kohdalla useimmiten ympäristöystävällisten nahantuottajien nahkan käyttö,kierrätetyt materiaalit, sekä kasvipohjaisten materiaalien käyttö. Kaikki nämä keinot vähentävät tuotteiden valmistuksesta luonnolle syntyvää taakkaa esimerkiksi päästöjä vähentämällä, materiaalien elinkaarta pidentämällä ja valmistuksessa käytetyn veden määrää vähentämällä. Tarkempia tietoja löydät kätevästi Zalandon verkkokaupan tuotesivuilta.

Poimi siis valikoimastamme mukaan esimerkiksi ihastuttavin kuosein vähintään 70-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistetut varvassandaalit, kauniit vähintään 20-prosenttisesti innovatiivisista kasvipohjaisista materiaaleista tehdyt rantasandaalit tai vaikkapa kestävät, ympäristöystävällisen nahanvalmistajan materiaaleista luodut laatujalkineet seuraaviin kesän rientoihin. Oli valintasi mikä hyvänsä, valikoimamme laatutuotteista löydät juuri sinulle sopivat naisten varvassandaalit.