Solmiot & kravatit

Suositut filtterit
284 tuotetta

Juhlakausi on kuumimmillaan, mutta kauluksesi ammottaa tyhjyyttään - tai ehkä olet kaveripiirissäsi näyttävien solmioiden ja rusettien asiantuntija ja kaipaat uutta ilmettä kokoelmaasi. Ei huolta, löydät nyt trendikkäimmät ja komeimmat solmiot ja rusetit valikoimastamme!

Solmio vai rusetti? Rusetti, eli solmuke, sopii puvun kanssa jos edessä on illallinen, cocktail-juhlat tai ilta yökerholla. Jamesbondimainen smokki tuo kenen tahansa yllä punaisen maton eleganssia. Ruseteista on muodostunut varsinainen trendi, ja se toimiikin veikeänä statement-asusteena arkisessakin tyylissä. Solmiot ovat yleensä olleet suositumpia esimerkiksi bisnestyylissä, mutta rohkea rokan syö ja valitsee rusetin. Muu virallinen tyyli toimii niin solmion kuin rusetin kanssa - tumma puku, vaalea puku, kasuuali ilme.

Solmiot ja rusetit kannattaa valita oman persoonansa mukaan

Solmiot ja rusetit - niillä teet lähtemättömän ensivaikutelman! Vaihda perinteinen yksivärinen kravatti kuviolliseen. Aloita kuvioiden käyttö maltillisista raidoista ja ruuduista. Vähintään yhden kravatin väreistä tulee sopia joko puvun, paidan, vyön tai kenkien kanssa yhteen. Tai puhalla uutta henkeä juhla-lookiisi lisäämällä hitunen 60-luvun vähäeleistä rock-eleganssia neliskanttisella neuloskravatilla - erittäin trendikäs valinta, joka sopii naftiksi räätälöidyn puvun kanssa. Villisti kuvioitu solmio antaa väripotkun tummaan pukuun tai tuo kontrastia vaaleaan pukuun. Jokaisella miehellä tulisi olla ainakin kaksi yksiväristä solmiota kaapissaan. Tumman puvun kanssa on hyvä olla vaalea ja vaalean kanssa tumma solmio.

Rusettitrendi näkyy erityisesti smart casual -tyylissä, jossa rohkeilla väreillä ja kuvioilla leikittely on täysin sallittua - valitse rusettiin ja paitaan vastavärit - tai rokkaa kuviollista pukua tai rusettia! Rusetti on parhaimmillaan kasuaalissa pukeutumisessa, kuten irtotakin tai neuleen ja suorien housujen kanssa, ja tuokin mihin tahansa vapaa-ajan asuun siistin ilmeen.

Tutustu myös