accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 P√ĄIV√ĄN PALAUTUSOIKEUS

Miesten uimahousut

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
539 tuotetta

Miesten uimahousut

Miesten Diesel-uimahousut

Rantaleijonan kesätyylin keskipiste on tietysti uimahousut. Ne muistuttavat nautinnollisista, aurinkovoiteen tuoksuisista lomapäivistä kaukomaiden helteissä ja Suomen suven parhaista hetkistä. Uimahousut jalassa on mukava antaa auringon hyväillä ihoa ja nauttia virkistävästä järvi- tai merivedestä. Rannallakaan tyylistä ei suinkaan tarvitse tinkiä, sillä uimahousuja on moneen lähtöön! Monikäyttöisin malli on uimashortsit, jotka jalassa voi istua rantakahvilassa aurinkoisena päivänä - ja halutessaan marssia sieltä suoraan veteen. Rentouttavia uintihetkiä varten uimahalleissa tarvitaan puolestaan lyhytlahkeiset uimahousut, jotka eivät myöskään hidasta vauhtia. Oli uimahousutarpeesi minkälainen hyvänsä, uimahousuvalikoimasta löydät taatusti mallin, joka miellyttää myös silmää ja on eduksi!


Shortsit, lyhyet lahkeet vai ei lahkeita lainkaan?

Miesten uimahousut

Ulkoilmassa uimiseen ja rantaelämään luontevin valinta on uimashortsit. Ne jalassa olo on puetumpi kuin alushousuilta muotonsa perineissä perinteisissä uikkareissa. Lämpimillä ilmoilla ne ovat oikeastaan ainoat housut, joita tarvitsee: t-paidan ja sandaalien kanssa makeasti kuvioidut uimashortsit muodostavat käytännöllisen ja tyylikkään kesäasun! Jos vedessä viettää pitkiä aikoja, joustavat ja nopeasti kuivuvat uimahousut ovat miellyttävä ratkaisu. Bokserimalliset, tyköistuvat uimahousut ovat samaan aikaan tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto! Lyhyistä uimahousuista tunnistaa uinnin harrastajan - ja auringonpalvojan, joka ei halua reisiinsä sävyeroja. Rantaelämään sopiva ratkaisu on tietysti pukea aurinkoisten uimashortsien alle uintilenkille sopivat tamineet. Shortsit jalassa on mukava olla rantavedessä frisbeetä heittämässä tai lasten kanssa, uimalenkille lähtiessä liian raskaat shortsit jätetään rannalle.


Havaijihenkisiä shortseja ja virtaviivaisia urheilu-uimahousuja

Urheilumielessä uimista harrastavien allastyyli muodostuu lajin ehdoilla. Lyhyet uimahousut ovat usein yksivärisiä ja yksityiskohtina voi olla resorin raidat tai kiristysnauhat. Mustat simmarit ovat edustava, miehekäs luottoratkaisu, mutta kirkkaillakin väreillä voi ilotella! Bokserimalleissa puolestaan on kuosien suhteen enemmän vaihtoehtoja, mutta uimashortsien kohdalla design on tärkeimmässä osassa. Aurinkoisiin ja iloisiin päiviin sopivat esimerkiksi villin värikkäät havaijityyliset kukkakuviot ja kirkkaat raidat! Luottokuosi syntyy myös raikkaita värejä yhdistelevistä geometrisista kuvioista. Uimashortsien aateliin kuuluvat tietysti originaalit, huipputyylikkäät designit, joita ei niin vain vastaan tule. Tietysti halutessaan vesileikkeihin ja kesäpäiviin voi varustautua yksivärisilläkin shortseilla - silloin t-paita voi olla kesäisen kirjava!