Miesten uimahousut

Suositut filtterit
1 632 tuotetta

Kumpi kutsuu sinua rannalle enemmän: kuohuvat tyrskyt vai rento matsi rantahietikolla? Valitse uimahousut sen mukaan. Jos kauhot uintiretkellä kohti seuraavaa ennätystäsi, virtaviivaiset uimahousut vauhdittavat menoasi entisestään. Ajoittain aaltoihin sukeltava voi valita kevyemmin lanteille asettuvat shortsit, joissa nautit kaikista ranta-aktiviteeteista rennon huolettomasti.

Pelkkä käyttötarkoitus ei kuitenkaan ilahduta vielä silmääsi. Tarvitset uimahousut, jotka mätsäävät tyyliisi. Rohkea rantaleijona ilmaisee itseään varauksetta kirkuvilla väreillä ja selkeillä fashion statementeillä, kun taas aito vesipeto inspiroituu enemmän sporttisista, niukoista malleista, jotka onnistuvat korostamaan uimarin jo valmiiksi upeaa olemusta.

Uimahousut joka lähtöön

Uimahousujen tyyli, varsinkin lahkeiden pituus, on sekä maku-, mukavuus- että tottumuskysymys. Jos viihdyt kotona ennemmin boksereissa kuin brief-housuissa, uudet uimashortsit tuntuvat heti omilta. Tyköistuviin alushousuihin tottuneena saatat haluta yhtä varmalta tuntuvat uimahousut, jotka tukevat kauttaaltaan ja kuivuvat lähes välittömästi altaasta tai laiturilta noustessasi. Lyhytlahkeiset uimahousut ovat varmat ja hauskasti retrot samoin kuin lyhyet, pyöreäreunaiset shortsit. Niiden hengessä voit innostua jopa heittelemään vanhaa kunnon frisbeetä tai pelaamaan sulkapalloa rannan tuntumassa.

Kaukaisten aikojen sijaan kaukaisia rantoja kaipaileva viehättyy hehkeistä havaiji-kuvioista upeine kukkasineen. Hän tietää niiden korostavan kauniisti rusketusta ja vetoavan kaikkiin kukkia rakastaviin. Vain tutussa kotirannassakin viihtyvän on silti hyvä huolehtia, ettei aurinko pääse yllättämään. Parhaat uimahousut on suojattu sekä UV-säteilyltä että uimahallin klooriveden kuluttavalta vaikutukselta. Olipa äkkilähtösi siis korokkeelta, laiturilta tai lentoasemalta pidä huoli siitä, että uimahousut pysyvät mukana menossasi, ja aina yhtä hyvännäköisinä.

Yhdistät helposti

Miesten uimahousut

Rantaleijonan kesätyylin keskipiste on tietysti uimahousut. Ne muistuttavat nautinnollisista, aurinkovoiteen tuoksuisista lomapäivistä kaukomaiden helteissä ja Suomen suven parhaista hetkistä. Uimahousut jalassa on mukava antaa auringon hyväillä ihoa ja nauttia virkistävästä järvi- tai merivedestä. Rannallakaan tyylistä ei suinkaan tarvitse tinkiä, sillä uimahousuja on moneen lähtöön! Monikäyttöisin malli on uimashortsit, jotka jalassa voi istua rantakahvilassa aurinkoisena päivänä - ja halutessaan marssia sieltä suoraan veteen. Rentouttavia uintihetkiä varten uimahalleissa tarvitaan puolestaan lyhytlahkeiset uimahousut, jotka eivät myöskään hidasta vauhtia. Oli uimahousutarpeesi minkälainen hyvänsä, uimahousuvalikoimasta löydät taatusti mallin, joka miellyttää myös silmää ja on eduksi!

Shortsit, lyhyet lahkeet vai ei lahkeita lainkaan?

Ulkoilmassa uimiseen ja rantaelämään luontevin valinta on uimashortsit. Ne jalassa olo on puetumpi kuin alushousuilta muotonsa perineissä perinteisissä uikkareissa. Lämpimillä ilmoilla ne ovat oikeastaan ainoat housut, joita tarvitsee: t-paidan ja sandaalien kanssa makeasti kuvioidut uimashortsit muodostavat käytännöllisen ja tyylikkään kesäasun! Jos vedessä viettää pitkiä aikoja, joustavat ja nopeasti kuivuvat uimahousut ovat miellyttävä ratkaisu. Bokserimalliset, tyköistuvat uimahousut ovat samaan aikaan tyylikäs ja käytännöllinen vaihtoehto! Lyhyistä uimahousuista tunnistaa uinnin harrastajan - ja auringonpalvojan, joka ei halua reisiinsä sävyeroja. Rantaelämään sopiva ratkaisu on tietysti pukea aurinkoisten uimashortsien alle uintilenkille sopivat tamineet. Shortsit jalassa on mukava olla rantavedessä frisbeetä heittämässä tai lasten kanssa, uimalenkille lähtiessä liian raskaat shortsit jätetään rannalle.

Havaijihenkisiä shortseja ja virtaviivaisia urheilu-uimahousuja

Urheilumielessä uimista harrastavien allastyyli muodostuu lajin ehdoilla. Lyhyet uimahousut ovat usein yksivärisiä ja yksityiskohtina voi olla resorin raidat tai kiristysnauhat. Mustat simmarit ovat edustava, miehekäs luottoratkaisu, mutta kirkkaillakin väreillä voi ilotella! Bokserimalleissa puolestaan on kuosien suhteen enemmän vaihtoehtoja, mutta uimashortsien kohdalla design on tärkeimmässä osassa. Aurinkoisiin ja iloisiin päiviin sopivat esimerkiksi villin värikkäät havaijityyliset kukkakuviot ja kirkkaat raidat! Luottokuosi syntyy myös raikkaita värejä yhdistelevistä geometrisista kuvioista. Uimashortsien aateliin kuuluvat tietysti originaalit, huipputyylikkäät designit, joita ei niin vain vastaan tule. Tietysti halutessaan vesileikkeihin ja kesäpäiviin voi varustautua yksivärisilläkin shortseilla - silloin t-paita voi olla kesäisen kirjava!