Suositut filtterit
229 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Asics Tiger -kengät ovat täydellinen yhdistelmä japanilaista designia ja streetwear-tyyliä. Asics Tiger -valikoimaan kuuluu sekä tyylikkäitä lenkkitossuja että katu-uskottavia tennareita. Kaikkia malleja yhdistää sulava muotoilu, mukavuus ja huoliteltu värimaailma. Muotoilunsa ja värimaailmansa ansiosta japanilaiset tennarit sopivat niin skeittityylin kuin harkitun urbaanin ilmeen jatkoksi. Jo 1940-luvulla perustetun brändin kengät ovat ehdottomasti lunastaneet paikkansa katumuodin klassikkoina!

Asics Tiger -kengät viimeistelevät huolitellun urbaanin tyylin

Tasapohjaiset, muotoilultaan elegantit Asics Tigerit sopivat erinomaisesti erilaisiin miesten urbaaneihin asukokonaisuuksiin. Hillityn designin ansiosta yksiväriset mallit voi yhdistää mutkattomasti esimerkiksi tummansinisiin kapeisiin farkkuihin, t-paitaan ja neuletakkiin, jolloin kokonaisuus on yhtä aikaa viimeistelty mutta rento. Näyttävästi väritetyt Asics Tigerit nousevat puolestaan asukokonaisuuksien keskipisteeksi. Yhdistä ne esimerkiksi slim-mallisiin mustiin farkkuihin ja ylipitkään t-paitaan, ja skeittihenkinen kokonaisuus on valmis! Asics Tiger -värimaailma pursuaa puhtaita värejä ja niiden makeita yhdistelmiä. Sama malli sopii tietenkin täydellisesti myös naisten streetwear-tyyliin. Selkeälinjaiset tennarit sopivat loistavasti slim fit -farkkujen ja collegepaidan seuraksi, mutta ne toimivat tyylikkäästi myös A-linjaisen hameen sekä neulepaidan seurana!

Asics Tiger -lenkkitossut sopivat myös katutyyliin

Brändin muotoilultaan pehmeämmät ja sporttisemmat lenkkitossut sopivat paitsi treenaamiseen myös katutyyliin. Miesten katu-uskottava tyyli syntyy, kun muhkeat tossut yhdistetään chinoihin, t-paitaan ja avonaiseen ruutupaitaan. Viimeistele tyyli käärimällä lahkeet ja paina päähäsi lippis! Naisten rento sporttinen tyyli puolestaan muodostetaan leggingsien ja ylipitkän hupparin tai neulepaidan ja trendikkäiden tennareiden varaan. Rennon sporttiseen miesten ja naisten ilmeeseen kuuluvat puolestaan muodikkaat harmaat verryttelyhousut ja huppari. Asics Tiger valmistaa hurmaavia tennareita myös lapsille!

Tutustu myös