Mallisto / Saucony

  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Väri
  • Mallisto
  • Pintamateriaali
108 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/2

Saucony on omistautunut juoksulle jo yli sata vuotta, eikä brändin kehitystahdissa näy minkäänlaisia väsymyksen merkkejä! Sauconyn maaliviivalla häämöttää aina markkinoiden innovatiivisin urheilukenkä, minkä eteen se on valmis tekemään töitä jalkineidensa käyttäjien tapaan. Jokainen kenkäpari on urheilijan unelma: kevyt, hengittävä, ihanteellisesti tukeva ja teknologisesti huippuunsa optimoitu. Kun haluat kuulua edelläkävijöiden joukkoon, on lenkkikengäksi osuvin valinta Saucony!

Hifistele urheilukengillä

Sauconyn sporttisesti väritetyt ja muotoillut kengät ovat näpsäkän näköiset lenkkikengät, mutta moni pari on paljon enemmän kuin vain hyvännäköiset perustennarit. Niiden hienot teknologiset ominaisuudet herättävät kunnioitusta jopa omaan lajiinsa vakavasti suhtautuvien kuntoilijoiden keskuudessa. Jos nautit pitkistä ja ripeistä kävelylenkeistä, ilahdut brändin täydellisen tasapainoisista kävelykengistä. Askeleesi rullaa kevyesti voimakävelyn tahtiin ja näytät raikkaan menevältä tennareissasi, kun yhdistät ne pitkiin urheilusukkiin ja shortseihin tai lenkkareiden sävyihin sopiviin trikoisiin. Jos kaipaat enemmän liitoa maan pinnan päällä, olet luonteeltasi juoksija. Sauconyn tehokas iskunvaimennus ottaa jalan vastaan pehmeästi kovempaakin alustaa vasten. Edistykselliset, muoviosioita ja mesh-osuuksia yhdistävät päällysmateriaalit suojaavat ja hengittävät juuri oikeista kohdista. Kenkien useasta eri kerroksesta koostuvat pohjat pitävät askeleesi kepeinä palauttamalla energiaa juoksuusi joustavalla rakenteellaan.

Saucony-kengät voittoisiin hetkiin

Saucony on noussut maailman johtavien juoksu- ja kävelykenkämerkkien joukkoon tutkimalla huippu-urheilijoiden biomekaniikkaa ja käyttämällä runsaasti aikaa urheilijoiden suoritusta parantavien innovaatioiden luomiseen. Tuloksena on syntynyt koko joukko naisten, miesten ja lasten jalkoja helliviä ja tukevia kenkiä, joista suosituimpiin malleihin kuuluvat Triumph, Hurricane, Guide, Ride ja Omni. Kenkien nimet jo kertovat paljon niiden kunnianhimoisista tavoitteista! Saucony on sekä pätevä että näyttävä urheilukenkä, millä on ollut oma vaikutuksensa kenkien suosion kasvuun. Sulavalinjainen ja matalan profiilin omaava kenkä paitsi siivittää juoksuasi maksimivauhtiin se myös näyttää mallikkaalta sporttisen tyylikkään treeniasusi kanssa. Värien kirjosta löytyy takuulla oma suosikkisi, joka on helppo sovittaa muihin urheiluvarusteisiin kauden muotiväreissä ja -tyyleissä.

Yhdistele ja sekoita