SNEAKER CORNER

Tutustu tennariuutuuksiin & legendaarisiin klassikoihin.

Hot Drops

Puma x The Hundreds

Kuumat uutuudet

Nike Air Max 270 React ENG

Nike Blazer

Converse Chuck Taylor 70

Veja V-10

Nike Air Max 270 React ENG

Nike Blazer

Converse Chuck Taylor 70

Veja V-10

Nike Air Max 270 React ENG

Shoppaile nyt

Saattaisit pitää näistä

Uudet brändit

Lookbook

Täydennä lookisi kauden kuumimmilla lenkkareilla

Lue lisää

Tennarit & katumuoti

Miesten tennaritrendit

Tennarikuume ei ota laantuakseen vaan päinvastoin, miesten tennarityyleissä ei ole koskaan ollut yhtä paljon valinnanvaraa! Aloita kevättyylin päivittäminen valitsemalla tuliterät tossut kauden kuumimpien tennaritrendien joukosta.

Luota klassikkoon

Tyylitietoisen miehen tennarikokoelmasta löytyy tänä keväänä ainakin klassinen pari valkoisia tennareita, jotka on helppo yhdistää eri tilanteisiin. Valitse jalkaasi koripallokentiltä tutut valkoiset converset tai rentoon toimistotyyliin sopivat adidaksen Stan Smithit. Klassikkotennarien kavereiksi soveltuvat rento huppari sekä tummansiniset, lahkeista käärityt farkut.

Rento skeittityyli

Skeittikulttuuri on toinen kauden tennarimuotia inspiroinut megatrendi. 90-luvun skeittimuodista tutut Vans Old Skool ja Vans Sk8-Hi -mallit ovat tämän kevään must have hankintoja. Vanssit näyttävät erityisen hyviltä camo-takkiin ja pyöreisiin aurinkolaseihin yhdistettyinä.

Vaikuttava monochrome

Kolmas miesten tennaritrendi on graafinen monochrome. Mustavalkoiset tennarit ovat osuva valinta minimalistiseen miesten tyyliin ja ne taipuvat hyvin myös juhlavampaan asuun. Talsi keväisiä katuja mustavalkoisten adidas NMD -tennareiden, raitapaidan ja bombertakin muodostamassa luottouniformussa. Futuristisen tyylin ystävät taas valitsevat jalkaansa uuden Puma Ignite -mallin.

Näytä vähemmän

Nappaa 10% alennus*

Tilaa uutiskirje ja saat seuraavasta tilauksestasi 10% alennuksen.

Lue lisää Tietosuojasta. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa.