Mallisto

Suositut filtterit
374 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Diadora


Diadora tuo italialaista huippumuotia urheilukentille ja treenisaleihin. Diadoran valikoimista löytyvät sopivat kengät niin juoksulenkille, jalkapallopeliin, futsaliin, vaellukseen kuin vapaa-aikaan. Värivalikoima vaihtelee kirkkaista ja erottuvista kuoseista hillittyihin mustaan ja valkoiseen, jotka on helppo yhdistää asun kuin asun kanssa.

Diadora on urheilun kulttimerkki

Sporttibrändi haluaa olla maailman johtava vaatevalmistaja urheilun, lifestylen ja turvallisuuden osa-alueilla. Diadora sana tulee kreikan kielestä, ja se tarkoittaa lahjojen ja kunnian jakamista. Vaelluskenkien artesaanitehtaasta liikkeelle lähteneen brändin tuotteet nousivat vuonna 1948 nopeasti yhdeksi suosituimmista vuoristoon ja työhön sopivien jalkineiden valmistajista. Vuosikymmen myöhemmin yritys nousi suosioon myös eri lajeihin soveltuvien urheilukenkien valmistajana ja käyttäjiä löytyi niin tennis- kuin jalkapallokentiltä.

Diadora yhdistää tyylin ja teknologian

Yritys satsaa laatuun ja tuotteita valmistetaan edelleen Italiassa. Modernit treenivarusteet vaativat myös uutta tekniikkaa ja merkki käyttääkin valmistuksessaan kymmeniä erilaisia teknologiaratkaisuja, esimerkiksi hengittävyyttä, tukevuutta ja säätömahdollisuuksia on paranneltu innovatiivisin keksinnöin. Pienenä lisänä esimerkiksi juoksukengistä löytyy heijastavia yksityiskohtia, jotka parantavat juoksijan näkyvyyttä pimeässä, esimerkiksi liikenteen joukossa.

Diadora valmistaa myös vaatteita, joten merkin valikoimasta löytyy laadukkaita t-paitoja, huppareita, takkeja ja collegevaatteita viimeistellyin yksityiskohdin ja Diadoran värimaailmaan istuen. Urbaaniin katumuotiin sopivat Diadora V7000 -tennarit julkaistiin 90-luvulla ja päivitetyt mallit istuvat vallallaan olevaan tennarimuotiin täydellisesti. Tämän lisäksi malli valmistetaan Italiassa. Diadoran tennareissa toiminnallisuus ja tekniset ominaisuudet yhdistettynä italialaiseen käsityöosaamiseen ja laadukkaiden materiaalien käyttöön tekevät kengistä täydelliset kaupunkijalkineet.

Tutustu myös