Kengät

Suositut filtterit
28 tuotetta

Superga-kengät ovat trenditietoisen tennarivalinta – juuri sellaisen trenditietoisen, joka arvostaa ajattomuutta ja uskaltaa erottua muista ja valitsee oman juttunsa suuresta trendien tarjonnasta. Reilu satavuotias klassikko tarjoaa tyylikästä italialaista designia herkullisen persoonallisissa värivaihtoehdoissa. Näissä popoissa tyylipojot nousevat!

Mikä on yli satavuotiaan tennarin salaisuus? Sen täytyy olla muuntautumiskyky. Torinossa 1911 Walter Martinyn perustama Superga on pitänyt kiinni jo silloin syntyneestä Superga 2750 -mallistaan, mutta osannut silti uudistua aina ajan vaatimusten mukaan käyttämällä värejä ja kuoseja. Niissä yhdistyvät tunnetusti laadukas ja huipputyylikäs italialainen muotoilu, joka nojaa perinteisiin ja persoonallisen ajattomaan designiin.

Superga-kengät – klassikon monet kasvot

Naisten Superga-kengät tarjoavat kauniita metallisävyjä bling blingin janoisille tai muuten tähtipölystä energiaa ammentaville fashionistoilla. Kauniit metallisävyt näyttävät erittäin raikkailta valkoisten farkkujen kanssa ja tuovat toisaalta tummiin housuihin suloisen kontrastin. Pastelliset sävyt voivat olla piknikretkesi sulostuttaja suosikkimekkosi kanssa. Valkoiset Superga-kengät ovat klassikot ja sopivat oikeastaan mihin tahansa tyyliin. Kokeile vaikka ylöskäärittyjä boyfriend-farkkuja. Mustat nahkaiset tennarit sopivat esimerkiksi suorien tai sikarimallisten housujen kanssa toimistolle keventämään kiireisiä askelia. Parasta näissä virtaviivaisen siroissa tennareissa on se, että ne johdattavat askeleesi aina työpaikan hälinästä rentouttavalle piknikille, purjehdusmatkalta maaniselle shoppailukierrokselle ja vapaa-ajan aktiviteeteista illanviettoon. Voisiko monipuolisempia tennareita ollakaan?

Miesten Superga-kengät ovat parhaimmillaan rennossa vapaa-ajan tyylissä shortsien tai chinojen kanssa. Luo merihenkinen tyyli chinoista, neuleesta ja tennareista. Toisaalta yksinkertaiset, mustat tennarit toimivat myös urbaanimmassakin tyylissä skinny-farkkujen ja t-paidan kanssa. Nahkatakki olalle tai farkkutakki vyötäisille ja ei kun eteenpäin, sillä huoleton elämä odottaa!

Myös perheen pienimmät saavat astella näissä tyylikkäissä popoissa. Klassiset värit vai kimallus, mikä on teidän pienokaisen lempiväri?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua