Kengät

Suositut filtterit
64 tuotetta

Näyttävät ja mukavat ALOHAS-kengät tyylitietoisille tyypeille

Miltä tuntuisikaan jostakusta toisesta kulkea tovi sinun kengissäsi? Riippuu tietysti, millaisista kengistä on kyse. Mikäli olet tyylitietoisena tyyppinä valinnut luottokengiksesi näyttävät ALOHAS-kengät, on sinun kengissäsi kulkeminen epäilyttämättä varsin mukavaa.

Alun perin Havaijin saarilta alkunsa saanut ja sittemmin Espanjaan sekä suunnittelunsa että tuotantonsa siirtänyt ALOHAS on brändi, jonka tuotteet eivät selittelyjä kaipaa. Merkin periaatteena on valmistaa vain sen verran kenkiä, kuin ihmiset haluavat ostaa. Myös laatuun ja materiaaleihin on panostettu, jotta sekä mukavuus että trendikkyys on voitu taata. ALOHASin kengissä ne yhdistyvätkin saumattomasti jalkineiksi, joita kelpaa niin katsoa kuin käyttääkkin.

ALOHASin kengät on suunniteltu istumaan kuin lasikenkä sadun kaunottarelle – jalan luontaista anatomiaa mukaillen. Laadukas nahka sekä joustava polyesteri takaavat joustavuuden sekä riittävän tuen. Kestävyyttä tietenkään unohtamatta. Kengissä on mukava kulkea vähän pidemmänkin päivän ajan. Ota siis kaupungin kadut haltuun näillä tyylikkäillä merkkikengillä, jotka kestävät katseita. Tilaa omat ALOHAS-kenkäsi Zalandolta helposti vain muutamalla klikkauksella!

ALOHAS kengät ovat moneen asuun sopivat jalkineet

Jalkinevalinnalla on väliä. Ei vain mukavuuden ja kestävyyden kannalta, vaan myös estetiikkamielessä. Kun valitsee huolella asun juhliin tai vaikka ihan johonkin arkisempaankin tilaisuuteen, on kenkien sovittava yhteen. Onneksi ALOHASin kengät onkin helppo yhdistää niin kevyempään kesämekkoon, klassisiin farkkuihin kuin vaikkapa pidempään iltapukuunkin.

Zalandon laajasta valikoimasta voit löytää niin sandaali-, korkokenkä-, loafer-, nilkkuri- saapas- kuin pistokasmallisiakin ALOHASin kenkiä. Voit siis olla varma, ettei kuumemmillakaan helteillä tarvitse hikoilla tai talven tullen antaa varpaitten paleltua. Rohkeat platform-nilkkurit näyttävät muille, että uskallat erottua joukosta kun taas loaferit sopivat hieman maltillisempaankin asuun esimerkiksi toimistolle. Mikään ei tietysti voita katseita kääntäviä nilkkaremmillisiä sandaaleita tai korollisia pistokkaita, jotka ovat varma valinta esimerkiksi kesän grillijuhliin. Syksyllä on syytä luottaa saappaisiin sekä lämpimiin nilkkureihin.

ALOHASin kenkiä on helppo yhdistellä osaksi monenlaisia asukokonaisuuksia. Varaudu siis eri vuodeaikoihin Zalandon upeilla jalkinevalikoimilla, niin voit jättää asukriisit tästedes taaksesi!

ALOHASin kengät ovat kestävä valinta

Vaikka nilkkurit ja sandaalit ovatkin varsin tyylikkäitä, ei ALOHAS-brändiratsasta kuitenkaan pelkästään trendikkyydellään sekä mukavuudellaan. Laadukkaat kengät ovat nimittäin kaiken muun lisäksi vielä se kenkäkauppojen vastuullisempi vaihtoehto.

Monet myös Zalandon ALOHAS-kenkämalliston jalkineet ovat täyttäneet kestävän kehityksen kriteerit. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ne on valmistettu esimerkiksi ympäristöystävällisten nahanvalmistajien nahasta tai muutoin luonnonmukaisemmin menetelmin – hyödyntäen vaikkapa vettä säästäviä menetelmiä. Näin ollen kenkien hankinta on pieni, mutta silti kovin merkittävä valinta, kun puhutaan kulutustottumuksista sekä tärkeiden teemojen tukemisesta.

Ainakin me Zalandolla uskomme, että muutos lähtee pienistä teoista ja on kiinni meistä jokaisesta. Jos siis haluat valita vastuullisemmin, tule tutustumaan ALOHAS-kenkämallistoomme vaikka jo tänään! Olemme vain muutaman klikkauksen päässä.