Mallisto

Suositut filtterit
66 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

ALOHAS – kestävään kehitykseen nojaavaa huippumuotia

Havaijilla vuonna 2015 perustettu ALOHAS on korkeatasoiseen ja erittäin luonnonmukaiseen naisten huippumuotiin keskittyvä brändi, jonka valikoimasta löydät Zalandolla näyttäviä ja luonnonmukaisesti valmistettuja kenkiä saappaista sandaaleihin.

Brändi toimii Espanjassa, jossa tehdään kaikki suunnittelusta tuotantoon. Käsityönä valmistuvat muotituotteet tehdään lähituotantona ja toiminta on tältäkin osin mahdollisimman luonnonmukaista. Merkin tuotteissa näkyvät viimeisimmät trendit ja muodikkuus, mutta samalla ne ovat monella tapaa ajattomia ja sopivat käytettäväksi vuodesta toiseen. Vaatemerkin kenkiä voit löytää yhtä hyvin osana edustuspukua kuin tyylikkäänä yksityiskohtana vapaa-ajan vaatetuksessa.

ALOHAS-tuotteet ovat valmistettu erittäin luonnonmukaisesti ja soveltuvatkin mitä mainioimmin ympäristöystävällisesti valmistettuja kenkiä etsiville huippumuodin ystäville. Meillä Zalandolla brändin tuotteita koristaa vihreä kestävä kehitys-merkki, joka kertoo tuotteiden olevan erityisen luontoystävällisesti valmistettuja. Vaatemerkin tuotteiden valmistus tapahtuu kierrätettyjen materiaalien lisäksi esimerkiksi mahdollisimman paljon vettä säästävin menetelmin. Tämä puolestaan rasittaa luontoa vähemmän.

ALOHAS tekee laatukenkiä kasviperäisestä ja kierrätetystä nahkasta

Laatukenkiä ei välttämättä ole helppo löytää täysin kasviperäisistä ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna. Mikäli etsit huippulaadukkaita ja -muodikkaita kenkiä vegaanisista materiaaleista valmistettuna, ALOHAS saattaa olla täydellinen merkki juuri sinulle.

Nykypäivänä huippumuotia ostaessa voi tuotteita valitessa tehdä tietoisia valintoja ympäristöystävällisiä brändejä suosien. ALOHAS pyrkiikin tarjoamaan nimenomaan muodin huipulta vaihtoehdon, joka on mahdollisimman luontoystävällinen ja kestävään kehitykseen nojaava. Kannustaessaan asiakkaitaan kohti hyviä valintoja, brändi vaatii itseltään myös jatkuvasti enemmän ja enemmän. Tämä ilmentyy taasen tuotteiden korkeassa laadussa, laadun valvonnassa sekä suunnittelun monipuolisuudessa.

Kierrätetyt materiaalit ja luonnonmukaisuus ovat brändillä suuressa osassa kaikkea sen toimintaa. Merkin kenkien mukavuutta, laatua ja kestävyyttä ei kuitenkaan ole unohdettu, vaan päinvastoin. Hyvin hoidettuja laatukenkiä ei tarvitse olla jatkuvasti uusimassa ja tämäkin palvelee tuotemerkin painottamaa luonnonmukaisuutta. Laadukkaan ja kestävän tuotteen hankkiminen on itsessään jo tietynlainen ekoteko, sillä turhia valmistuksesta syntyviä päästöjä ei näin pääse syntymään.

Laatu ja yksityiskohdat tarkasti hoidetussa tuotannossa

Tuotemerkin tuotantoon on kiinnitetty runsaasti huomiota heti yrityksen perustamisesta lähtien. Kaikkien tuotteiden valmistus tapahtuu lähituotantona Espanjassa, lähellä paikkaa, jossa tuotteet myös suunnitellaan. Luonnonmukaisen nahkan kanssa toimimiseen sertifioidut luotetut tekijät valmistavat brändin tuotteet käsityönä. Lähituotanto itsessään vähentää päästöjen määrää ja helpottaa korkean laadun valvontaa. Kaikki nämä toimet yhdessä tekevät brändin toiminnasta hyvinkin luonnonmukaista, kuitenkaan korkeasta laatutasosta luopumatta.

Valtaosa ALOHAS-tuotteiden valmistuksesta tehdään tilaustyönä ja brändin yksi tärkeimmistä kestävän kehityksen teeseistä onkin ylituotannon välttäminen. Tämä mahdollistaa myös uusien mallistojen kätevämmän esiintuonnin ja mahdollisuuden muodin ystäville poimia hieman harvinaisempia helmiä brändin valikoimasta talteen.

Brändin tuotteita leimaa luontoystävällisten valmistustapojen ja materiaalien lisäksi huippumuodille ominainen näyttävyys ja laatu. Käsityönä tehtyjen kenkien kauniit yksityiskohdat tekevät vaikutuksen käyttäjään ja katsojaan kerta toisensa jälkeen. Tutustu Zalandolla näyttävien, muodikkaiden ja luonnonmukaisten ALOHAS-tuotteiden valikoimaan.