Kengät

Suositut filtterit
20 tuotetta

Saisiko olla kenkäparillinen luovaa ja modernia saksalaisdesignia yhdistettynä ympäri maailmaa ylistettyyn käyttömukavuuteen? Anti-stress-kengistään tunnettu Rieker todistaa, että huippuunsa viritetty mukavuus voi olla myös huippumuodikasta. Rieker-kengät verhoavat jalkasi kävelyn ja muodin iloisesta liitosta inspiroituneeseen laatuun, etsitpä sitten luottokenkiä jokapäiväiseen käyttöön, lujatekoisia jalkineita vaativaan vaellusmaastoon tai näyttäviä juhlakenkiä, jotka eivät jätä muistoksi hiertymiä.

Jalkinevalmistaja Riekerin taru alkoi jo vuonna 1874 Etelä-Saksassa. Brändin keskeisenä linjana oli alusta alkaen korkean laadun ja mukavuuden yhdistelmä, ja tällä reseptillä yhtiö on saavuttanut ikonisen aseman tyylikkäiden anti-stress-kenkien ykkösmerkkinä. Rieker-kengät ovat tarkan teknisen ja esteettisen suunnittelun tulos, jossa keveys, joustavuus, luotettava iskunvaimennus ja tilava lesti yhdistyvät jalkinemuodin uusimpia trendejä seuraavien suunnittelijoiden mielikuvitukselliseen luovuuteen.

Rieker-kengät henkivät muodin ja mukavuuden täydellistä tasapainoa

Liian moni tanssi on päättynyt epämukaviin kenkiin, mutta Riekerin elegantit korkokengät ja miesten juhlakengät kantavat kevyesti koko illan ja vaikka yönkin. Kesävarpaat puolestaan rakastavat ilmavia ja ilmeikkäitä sandaaleja, pistokkaita ja avokkaita, joissa jalat jaksavat kävellä niin pitkälle kuin kesäfiilis kantaa. Kun suunnittelet pitkien kävelyiden kaupunkilomaa, kaipaat työjalkineita joissa jalat jaksavat virkeinä koko päivän tai etsit uusia arjen suosikkikenkiä, tutustu tyylikkäiden kävelykenkien, klassisten nahkakenkien ja rentojen tennareiden valikoimaan. Pidemmillä vaelluksilla ja haastavissa maastoissa laadukkaat vaelluskengät ja -sandaalit ovat lyömättömät.

Kaikki Rieker-kengät yhdistävät ultramukavan laadun ja jalan muotoihin mukautuvan pehmeän pohjan, mutta tyylillisesti jalkineiden ilmeet vaihtelevat bisnes-lookista värikkääseen katumuotiin, menneiden aikojen nostalgiasta huippumoderniin sporttisuuteen ja roisista rockista pelkistettyyn chic'iin.

Mikäli jalkasi arvostavat kenkiä, joissa askel pysyy hämmästyttävän keveänä kilometri toisensa jälkeen, ja esteettistä silmääsi miellyttää vanhoista perinteistä ponnistava mutta rohkeasti tässä päivässä elävä vahvailmeinen jalkinedesign, tulet rakastumaan vallankumouksellisen mukaviin Rieker-kenkiin!

Yhdistät helposti