Kengät

Suositut filtterit
483 tuotetta

Jordan kengät – legendan mukaan nimettyä laatua

Jo 80-luvun puolivälissä alkunsa saanut Jordan, tai Air Jordan, on brändi, joka on saanut nimensä erään kaikkien aikojen menestyneimmän urheilijan mukaan. Jordan-vaatemerkin taival alkoi yksistä koripallokenkämallista, mutta nykyään brändin korkealaatuisessa valikoimassa on tarjolla laaja kokoelma erilaisia tennareita, koripallokenkiä ja muita jalkineita. Kaikkia näitä sporttikenkiä yhdistää kuitenkin urheilullinen ja katu-uskottava tyyli sekä ensiluokkaiset materiaalit.

Suuren Nike-merkin tuottamat Jordan-kengät ovat olleet jo vuosikymmeniä yhtä lailla koripallon ystävien kuin näyttävän katumuodin kuluttajien suosiossa. Meillä Zalandolla pääset kätevästi vaikka kotisohvaltasi tilaamaan kengät, joilla astelet tyylikkäänä parketille, kaupungille tai vaikka seuraavat katukorispelit valloittamaan.

Jordan-kengät valmistetaan Niken korkealaatuisten standardien mukaan. Korkealuokkaisten materiaalien ja vuosikymmenien kehitystyön oheen on viime vuosina yhdistetty tiiviisti myös Niken pidemmän aikavälin tavoitteet, jotka tähtäävät valmistusmenetelmien muokkaamiseeen vähemmän päästöjä aiheuttaviksi. Yhtiö keskittyykin nykyisin tuotantoketjujensa läpinäkyvyyteen ja vastuullisuuteen kaikilla valmistuksen osilla.

Koripallokengät ja tennarit jokaiseen makuun

Koripallokengät ovat olleet aina tärkein osa Jordanin valikoimaa. Jordan kengät -valikoima pitää sisällään upean kattauksen pelikentille sopivia malleja, jotka tarjoavat jaloille sopivasti tukea, joustavat juostessa ja hypätessä, ja kestävät pelikentän tapahtumat mainiosti kerta toisensa jälkeen. Tarjolla on niin klassisia, erittäin laadukkaiksi todettuja nauhoilla varustettuja pitkävartisia malleja, sekä hieman erikoisempia, puoliksi avonaisia koripallokenkiä.

Jordanin kenkämallit ovat mukavan monipuolisia, sillä ne sopivat erinomaisesti myös arki- ja vapaa-ajan käyttöön. Brändin valikoimasta löydätkin juuri sinulle mieluisia tennareita joka lähtöön. Vaikket itse koripalloa pelaisikaan, niin Jordanin tennarit saattavat olla silti parhaat vapaa-ajan jalkineet, joita jalkaasi pistät.

Sopivat kengät löydät Jordanin tarjonnasta sukupuoleen tai ikään katsomatta. Lapsille sopivia kokoja löydät päiväkodin ja koulun pihat valloittavista tennareista. Rennoille omamatkoille voit valita erinomaisesti istuvat rantasandaalit. Sekä miehille että naisille löydät kymmeniä erilaisia kenkämalleja koripallokengistä tennareihin. Modernin brändin tyylille sopivasti monet Jordanin kengistä ovat myös unisex-mallisia.

Valloittavaa katumuotia ja räiskyvää tyyliä

Jordan on siirtynyt alkuaikojen pelkkään koripalloon tarkoitetusta mallistosta enenevissä määrin tarjoamaan myös näyttävään katumuotiin. Vaikka koripallokengät ovatkin edelleen brändin tärkein osa, ja kaikissa tuotteissa on erittäin selvä urheilullinen leima, soveltuu valtaosa brändin jalkineista erinomaisesti myös vapaa-ajalle ja arkikäyttöön.

Muotitietoiselle ja urbaania katutyyliä hakevalle käyttäjälle Jordanin tennarit voivat olla paras valinta jalkineiksi. Niiden tarjoama rentous, värivalikoiman monipuolisuus, helppous, materiaalien laatu ja tyyli ovat hyviä esimerkkejä syiksi, miksi brändin kenkiin on hyvä tutustua. Jordan-kengät soveltuvat koripallokentän lisäksi yhtä lailla työpaikalle, jolloin perinteisessä jakkupukutyylissä on heti särmää. Katu-uskottavuutta ei ainakaan vähennä se, jos kuljet Jordanin jalkineissa kavereittesi kanssa kaupungin vilkkaassa illassa.

Värivaihtoehtoja löydät brändin tennareista kymmeniä ja voit taatusti valita haluamistasi kenkämalleista muuhun vaatetukseesi ja asukokonaisuuksiisi sopivat tyylit. Lähes yksiväristen tyylikkäiden valkoisten ja mustien jalkineiden lisäksi löydät Jordan-kengät -valikoimasta juuri sopivissa kokoluokissa vaikkapa hienoja kaksivärisiä malleja tai kerrassaan ihastuttavan räiskyvillä kuvituksilla varustettuja kenkiä. Tutustu brändin valikoimaan Zalandolla ja poimi matkaasi mieluisat kenkäparit!