Kengät

Suositut filtterit
356 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oli keli mikä hyvänsä, on askel kevyt ja pitävä Salomon-kengät jalassa. Vuonna 1947 perustetulla Salomon-brändillä on juuret Ranskan alpeilla, mutta yrityksen omistaa nyt suomalainen Amer Sports. Salomon on innovatiivinen suunnittelija ja intohimoinen vuoristolajien kehittäjä: brändin kädenjälki näkyy uusissa kiinnityksissä, saappaissa, suksissa ja maastohiihdon ja laskettelun varusteissa. Salomon-kengät ovat suunnannäyttäjiä niin vaelluksilla kuin polkujuoksussa. Brändin päämaja sijaitsee alppien syleilyssä, Ranskan Annecyssa.

Monipuoliset Salomon-kengät vapaa-ajan vauhdittajina

Salomonin kenkäsuunnittelussa vuoristourheilun uudet ideat on todella otettu käyttöön. Suorastaan käsitteeksi muuttuneet Salomon-kengät ovat Speedcrossit, joiden pohjan urat pitävät juoksijan pystyssä epätasaisella alustalla. Ne eivät myöskään pelästy vesiroiskeita eikä niiden pikakiinnitettävät nauhat aukea kovassakaan vauhdissa. Salomonin vaelluskengät ovat lestiltään tukevat, pohjaprofiililtaan pitävät ja mallistosta voi valita sekä lyhyen että pidemmän varren kenkiä. Salomon-kengät ovat myös lapsiperheiden suosikki erityisesti vedenkestävyytensä ansiosta. Lisäksi näppärien pikakiinnitysten ansiosta pienemmätkin käyttäjät onnistuvat pukemaan kengät jo ihan itse. Nykyään jäiset tiet eivät ole juoksulenkin este, sillä Salomonin juoksukenkiä saa myös piikein varustettuina. Salomon-kenkien valikoimasta löytyy myös rannalle varvastossuja ja muita rentoja vapaa-ajan jalkineita. Salomon-kengät ovat koko perheelle ja kaikkiin vuodenaikoihin!

Iloisen värikäs design piristää toiminnallisia kenkiä

Salomon-kenkien värivalikoima on laaja ja niiden ennakkoluuloton design on urheilumuodin suunnannäyttäjä. Turvallisuutta syksyn ja talven pimeyteen tuovat myös kenkien heijastavat yksityiskohdat. Brändi leikittelee oranssin, keltaisen, turkoosin, punaisen ja sinisen sävyillä ja yhdistelee värejä mielenkiintoisin tavoin. Laajasta värivalikoimasta voit valita persoonallisen yksilölliset kengät, etkä helposti törmää samaan väriyhdistelmään lenkkipolulla. Kenkien valikoimasta löydät myös neutraaleja mustan ja harmaan yhdistelmiä. Kiinnitä urheillessa katse jalkoihin pukeutumalla tummiin trikoisiin ja urheilutakkiin. Kenkien sahalaitakuviosta tunnistaa Salomonin brändin. Vauhdikas design piristää lenkkejäsi.

Yhdistele ja sekoita