Miehet
Lapset
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Koron muoto
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Kengän leveys
 • Pintamateriaali
 • Kengän kärki
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
 • Uutuudet
376 tuotetta
|Lajittelu :
Sivu 1/5

Gabor on jo yli 60 vuotta vanha perheyritys, jonka johdossa on jo perheen toinen sukupolvi. Kokemuspohja siis kenkien valmistamisesta on laaja, mutta kuten yritys mainostaa, se ei ole jäänyt polkemaan paikolleen, vaan satsaa edelleen aktiivisesti tuotekehittelyyn, jotta sen tuotteet olisivat aina uusimpien trendien mukaiset, laadusta ja mukavuudesta piiruakaan tinkimättä. Gaborin kengät kuuluvat maailman suosituimpien ja arvostetuimpien kenkämerkkien joukkoon. Se on erinomainen valinta naiselle, joka haluaa hehkua laadukkuutta ja urbaaniutta. Kenkien hinta ei ole päätähuimaavan kallis, vaan ne ovat mahdollisuuksien rajoissa myös tavalliselle kuluttajalle. Toki, kuten aina, laadusta joutuu hiukan markettikenkä enemmän maksamaan, mutta oikein hoidettuina nämä kengät kestävät hyvännäköisinä vuosikausia. Huolehdi siis jaloistasi, näillä laadukkailla ja tyylikkäillä kengillä.

Gabor-kengät – saksalaista laatua!

Kaikki arvostavat saksalaista suunnittelua niin autoissa, kodinkoneissa, kuin kengissäkin. Saksalainen muotoilu on tehty aina kestämään, pääsääntöisesti ympäristöystävällisesti ja huppudesignilla. Näin on myös Gaborin tuotteiden laita. Jo vuonna 1949, kun Joachim ja Bernhard merkkinsä perustivat, oli suunnittelun kantavana teemana valmistaa kenkiä, jotka nousevat maailmanlaajuisiksi suosikeiksi. Tässä yritys onnistuikin niin hyvin, että tänä päivän se on yksi johtavia kenkävalmistaja koko maailmassa. Kengät ovat asuste, joihin on syytä panostaa. Ensiksikin ne ovat yksi tärkeä tyylin luoja pukeutumisessa ja toiseksi, ne suojaavat jalkojasi säällä kuin säällä. Oikein valitut kengät tuntuvat jaloissa mukavilta ja niillä jaksaa seistä ja liikkua koko päivän ajan vaivattomasti. Väärä kenkävalinta johtaa helposti ongelmiin, joissa jalkoihin saattaa tulla hiertymiä tai rakkoja, sekä pahimmassa tapauksessa jopa vaikeasti hoidettavia liikavarpaita. Gaborin kengät tukevat jalkaasi juuri oikealla tavalla ja ovat siksi valinta, joista jalkasi kiittävät sinua joka päivä.

Gabor on saksalainen jalkinemerkki, joka on suunnitellut ja valmistanut kenkiä jo vuodesta 1949 lähtien. Tuotemerkki tunnetaan erityisesti sen korkeista laatuvaatimuksista, mutta myös tyylipuhtaasta jalkinesuunnittelusta, joiden tuloksena syntyy kenkiä, jotka ihastuttavat ja kiehtovat yhä 50 vuoden jälkeenkin. Kukapa olisi arvannut, kun kaksikko nimeltä Joachim ja Bernhard Gabor aloittivat yrityksensä toiminnan, että vielä 2000-luvulla parivaljakon jalkineet ovat haluttuja ja jalkinemuodin trendien luojia. Korkea laatu on aina ollut tärkeä asia saksalaisessa suunnittelussa ja valmistuksessa, ja se koskee myös Gabor-kenkiä. Gabor asettaa tiukat laatuvaatimukset valmistamilleen jalkineille ja siksipä kengät kulkevatkin monimuotoisten testivaiheiden läpi. Näin voidaan olla varmoja siitä, että kuluttaja saa mitä haluaa jalkineiltaan; täydellisyyttä. Selaa Zalandon Gabor-valikoimaa ja valitse itsellesi uudet upeat kengät.

Gabor-kengät – korkealaatuiset ja tyylipuhtaat jalkineet nyt Zalandolta!

Tutustu meidän tyylikkääseen Gabor-jalkinevalikoimaamme ja hemmottele itseäsi uusilla korkealaatuisilla kengillä, jotka antavat ajatonta tyylikkyyttä asukokonaisuuteesi. Valikoimastamme löydät hulppean määrän erilaisia Gabor-kenkiä, kuten esimerkiksi ihastuttavia avokkaita, trendikkäitä nilkkureita, ajattomia ballerinoja, sekä useita muita tyylikkäitä malleja. Korkealaatuisuus tarkoittaa sitä, että tuotemerkin jalkineet on valmistettu mitä parhaimmista raaka-aineista, kuten kiiltonahasta, muovista ja nahasta. Materiaalivalinnoissa ei ole tingitty, ja siksi Gabor-kenkiä arvostetaan ympäri maailman. Selaa meidän upeaa Gabor-kenkävalikoimaamme ja tulet pistämään merkille ihastuttavia yksityiskohtia, jotka osaltaan ovat tehneet tuotemerkistä niin arvostetun. Tulet löytämään kengistä kauniita kukkakoristeita, tyylikkäitä solkia, koristerei’ityksiä, sekä tuotemerkin upean raikasta muotoilua. Komean ulkonäön lisäksi Gabor-kengillä on mukava liikkua, sillä tuotemerkki on suunnitellut kengät tukeviksi ja sisäpohjan miellyttävän tuntuiseksi jalassa. Hanki omat upeat Gaborit jalkaasi ja tulet huomaamaan suuren eron Gaborin ja entisten kenkiesi mukavuudessa. Hanki siis ajattoman malliset ja parhaan mukavuuden omaavat Gabor-kengät nyt Zalandon laajasta valikoimasta!