Mallisto

Suositut filtterit
589 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Gabor on valmistanut laadukkaita nahkatuotteita jo vuodesta 1949. Yritys on koko historiansa ajan ollut teollisesti valmistettujen nahkakenkien edelläkävijä Euroopassa. Perustajiensa Bernhard ja Joachim Gaborin mukaan nimetty saksalainen yritys on niittänyt mainetta erityisesti laadukkaiden ja mukavien naistenkenkien valmistajana, mutta valikoimiin kuuluu myös miesten- ja lastenkenkiä, laukkuja ja kenkienhoitotuotteita. Gabor on lanseerannut myös innovatiivista Rollingsoft-teknologiaa hyödyntävän mallistonsa, joka kattaa sporttisia vapaa-ajanjalkineita.

Gabor on asettanut erittäin korkeat standardit sekä tuotteiden suunnittelulle että niihin käytettäville raaka-aineille. Yritys haluaa käyttää vain kaikista korkealaatuisinta nahkaa. Niinpä sisäänostajat tarkastavat jokaisen vuodan ennen kuin se lähetetään kenkätehtaalle. Nahka tulee etupäässä italialaisilta tuottajilta. Sen tuotantoketju on siten helposti jäljitettävissä ja sekä ekologisesti että eettisesti kestävä. Yrityksen tavoitteena on tarjota parhaimmalla mahdollisella tavalla istuvia kenkiä, joten yritys käyttää runsaasti aikaa kenkälestien suunnitteluun ja testaamiseen. Lesti määrittää nahkakengän muodon ja istuvuuden, joten kutakin jalkinemallia varten täytyy luoda oma lestinsä. Yrityksen pyrkimyksenä on, että sama kenkämalli sopisi kymmenestä naisesta kahdeksalle.

Gabor - ajatonta muotoilua ja lyömätöntä laatua

Gabor on tunnettu ja arvostettu kenkämerkki, jonka tuotteet kestävät aikaa. Ajattoman muotoilun ja huolellisen viimeistelyn ansiosta kenkiä ja laukkuja voi helposti yhdistellä eri asukokonaisuuksiin. Esimerkiksi klassisen tyylikkäille nahka-avokkaille tai kävelykengille löytyy käyttöä niin toimistossa kuin vapaa-ajallakin. Hanki täydellisten kenkiesi seuraksi vielä elegantti laukku, niin voit helposti esiintyä eduksesi tilanteessa kuin tilanteessa. Yrityksen laajasta mallistosta löydät avokkaiden lisäksi kaikenlaisia kenkiä loafereista saapikkaisiin ja sisätossuihin. Vaikka useimmat yrityksen tuotteista edustavatkin hillittyä ja ajatonta designia, osaa kenkämerkki räväyttääkin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi pirteän pinkit tai riemukkaan vihreät kengät? Yritys käyttääkin kenkien valmistukseen yli 300 eri väristä nahkaa, joten väreissä on varaa valita. Jos kaipaa perinteistä laatua ja täydellistä istuvuutta, Gabor on sinun luottomerkkisi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista