Katalogi

Suositut filtterit
1 570 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tyylikkäästä Jumpman-logosta tunnistat kaikkien aikojen legendaarisimman koripalloilijan, Michael Jordanin, ja Niken luoman superbrändin, Jordanin. Korkeavartisista tennareista tunnetun brändin, joka on luonut jo vuosikymmenten ajan uniikkeja tulkintoja tästä perinteisesti koripalloilijoiden suosimasta kenkämallista. Inspiraatiota kenkiin on haettu niin hävittäjälentokoneista kuin maailman nopeimpien autojen muotoilustakin. Milloin kengissä koreilevat vauhdikkaat, graafiset printit, milloin pinnaltaan vaihtelevat, kuvioidut nahkatekstuurit.

Jordaneissa kuljet legendan jalan jäljissä

Koripallokenkiin ja -vaatetukseen erikoistunut Jordan sai alkunsa vuonna 1985 Air Jordan I -kenkien lanseerauksesta. Sen jälkeen brändi on poikinut lukuisia uusia Air Jordaneita ja useista ikonisista malleista on julkaistu uusia retroversioita AJ-tennareiden suosion myötä. Näiden tennareiden alkuperäisillä versioilla on nykyään jopa keräilyarvoa. Brändin uusissa tuotteissa on edeltäjilleen uskollinen räväkkä muotoilu, mutta urheiluvaatteiden ja -kenkien valmistukseen on sovellettu moderneja teknologioita ja materiaaleja. Nike Flyknit -kangas tekee koripallokengistä unelmankevyet, sukkamaisesti jalkaan muotoutuvat ja ihanteellisesti päälle istuvat. Juoksu ja hypyt tuntuvat mahtavan keveiltä ja hyvin tuetuilta materiaalin responsiivisen joustavuuden ansiosta. Minimalistinen design vähentää kengän sisäistä kitkaa, sillä yhtenäinen päällinen on täysin saumaton.

Rennot ja sopivasti retrot koripallovaatteet

Jordanin urheiluvaatteet vaihtelevat kasuaaleista lämmittelyvaatteista teknologisesti päteviin treeniasuihin. T-paidoissa ja collegevaatteissa pehmeä puuvillapinta lämmittää mukavasti ja sopii mainiosti koripallotreenejä ennen ja niiden jälkeen pidettäväksi vaatetukseksi. Nike Dri-FIT-teknologioilla varustetut treeni- ja pelivaatteet ovat erittäin suorituskykyistä mikrokuitua, joka haihduttaa tehokkaasti kosteutta ihon pinnalta ja säätelee lämpöä vaatteen sisällä. Mukavasti viilentävä materiaali pitää olosi miellyttävänä ja kuivana kaikkein kuumimmissakin pelitilanteissa. Dri-FITin neljään eri suuntaan joustava rakenne sulautuu ihosi jatkeeksi ja sen vuoksi, vaatteet sopivat hyvin myös koleina päivinä muiden vaatteiden alla pidettäväksi. Hellepäivinä Dri-FIT-vaatteita suojaa suojakerroin 30, joka riittää pitämään ihosi täysin suojassa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Voit nauttia pelistäsi missä kelissä tahansa, sisätiloissa tai tutussa pihapiirissä.

Yhdistele ja sekoita