Mallisto

6 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Escadan hienostunut työ- ja vapaa-ajan tyyli herättää henkiin klassisia muotoja upeilla printeillä ja rohkeilla yksityiskohdilla. Vaatteen pinta elää ja liikkuu kanssasi mukaillen jokaista eleganttia liikettäsi. Laadukkaat materiaalit ja kekseliäät leikkaukset luovat yhdessä uniikkeja taideteoksia, joihin pukeutuneena tunnet itsesikin veistoksellisen kauniiksi. Escada hallitsee tilaa yhtä vakuuttavasti sekä juhlien keskipisteenä että arkiasuilla, joiden ylväät ilmeet ja harmoniset yhdistelmät huokuvat tyylikästä rauhallisuutta kaiken hektisyyden keskellä.

Escada sovittaa työn ja huvin saumattomasti yhteen

Kuka keksikään sanonnan "ensin työ, sitten huvi", ei ajatellut Escadaa tämän sanoessaan. Työpukeutuminen voi olla ihan yhtä hauskaa kuin laittautuminen juhliin, eikä juhlatyylin tarvitse edes erota bisnestyylistä. Pelkistetty pikkumusta ylläsi voit olla kaksi täysin vastakkaista henkilöä saman vuorokauden aikana: neiti näpsäkkä päivällä ja yön kuningatar yöllä. Se, miten teet tämän silmänkääntötempun, riippuu sinusta. Saatat vaihtaa hillityt korut ja asusteet isoihin ja näyttäviin tai kirkkaasti kimmeltäviin asustekokonaisuuksiin. Vaikutus on häkellyttävän vaikuttava. Sama mekko kultaisen korusetin ja käsilaukun sekä huikentelevaisten korkokenkien kanssa on täysin eri näköinen siistin jakun ja vähäisten mutta sitäkin tarkemmin harkittujen asusteiden kanssa. Korut voit helposti jättää kokonaan pois arkityylistä, jos mekkosi tai housuasusi on monivärinen.

Pyörähdä parketeilta parrasvaloihin

Taidokas käsityötaito ja mielikuvitukselliset designit näkyvät kaikissa Escadan asuissa. Toista samanmoista tyylien kameleonttia onkin vaikea löytää. Escada taitaa sekä tyttömäiset ja herkät vivahteet että dramaattiset ja naiselliset vaikutteet. Brändin tyylit vaihtelevat kellomaisista tanssiaisten kesämekoista käteviin, toimiston terävimpiin kynämekkoihin ja iltajuhlissa kohauttaviin, kohtalokkaan viehättäviin pitsiasuihin. Näissä asuissa vähemmän on enemmän. Energinen, vahva väri saattaa riittää asun ainoaksi asusteeksi. Kokeile vaikkapa hehkuvaa punaista tai säteilevää sinistä ja tunnet peiliin katsoessasi myös omien voimiesi kasvavan. Upean puhtaat sävyt ja selkeät linjat kuuluvat jokaiseen Escadan vaatteeseen. Niillä luodut kokonaisuudet näyttävät aina huolitelluilta moitteettoman viimeistelynsä ansiosta. Kun oma hetkesi parrasvaloissa koittaa, toivot sen tapahtuvan silloin, kun olet pukeutunut Escadaan.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Escada on saksalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 1978 Margaretha ja Wolfgang Leyn innovaatiosta luoda aistikkaita vaatteita ja asusteita, jotka huokuvat tyylikkyyttä ja entisaikojen hienostunutta glamouria. Escada on tunnettu ylellisistä tuotteistaan, kuten vaatteista, asusteista, parfyymeista, kengistä, sekä kodin tekstiileistä. Escada yhdistää mielenkiintoisen tavan käyttää värejä ja malleja saaden aikaan jotain aivan ennennäkemätöntä, eikä pidä myöskään unohtaa heidän luomuksiensa kiehtovia yksityiskohtia. Zalandolla on ilo tarjota näitä luksustuotteita muotitietoiselle naiselle, joka tietää mitä haluaa. Escada on erittäin hyvin perillä siitä, miten nainen puetaan sekä juhlaan että vapaa-aikaan, ja malliksi voidaan poimia Escadan elegantti juhlamekko, olkapäille suojaksi kevyesti peittävä huivi, sekä jalkoihin korolliset avokkaat ja kokonaisuudeksi tuli täydellinen iltalook. Vapaa-ajan asuksi sopii rento Escadan monivärinen trikoomekko, jalkoihin matalat kengät, ja olalle Escadan shoppingbag, ja niin olet valmis ostoskierrokselle. Zalandolta löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, joita voi yhdistellä eri tilaisuuksien mukaan. Sukella Escadan maailmaan ja löydä uusi tyylikäs minäsi!

Escadan ylellisyyttä Zalandolta!

Zalando tarjoaa kokoelman Escadan kauniita vaatteita sekä asusteita, joihin saattaa jäädä koukkuun. Brändi puhuttelee jokaista naista innovatiivisella näkemyksellään ja terävillä yksityiskohdillaan. Vaihtoehtoja on niin monta, että aika menettää merkityksensä yhdistellessä Zalandon tarjoaman Escada-malliston tuotteita. Olet valmis säihkymään, kun yhdistät Escadan ihastuttavan Dayana mekon siroihin korollisiin sandaaleihin, ja täydennät sitä retrotyylisellä käsilaukulla, sekä halutessasi viimeistelet kokonaisuuden Escadan keveällä huivilla. Housuista pitävälle löytyy trendikkäät kangashousut, joiden kanssa sopii värikäs toppi, sekä Escadan villaneuletakki viileisiin iltoihin. Zalando tarjoaa Escadan malliston tyylipuhtaita asusteita jokaiseen menoon!