Suositut filtterit
222 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nyt on hyvä ottaa tukeva asento – tämä lontoolaismerkki tulee nimittäin viemään jalat alta! Needle & Thread suunnittelee ainutlaatuisen upeita ja yksilöllisiä mekkoja, yläosia ja hameita, joissa käsinkirjaillut yksityiskohdat antavat vaatteille luksusmaisen loppusilauksen. Kimmeltävät paljetit, ylelliset materiaalit sekä vintage-tyylistä ammentavat muhkeat helmat ovat vain muutamia syitä, miksi olemme täysin myytyjä tälle merkille.

Vasta vuonna 2013 perustettu Needle & Thread, jonka luovana johtajana toimii Hannah Coffin, tekee yhteistyötä Intian ja Iso-Britannian artesaanien kanssa. Hienon hienona käsityönä kirjaillut koristeet kertovat erittäin laadukkaasta valmistusprosessista, jota usein pidetään yhtenä luksusmerkkien tunnusominaisuuksista. Needle & Thread -merkkiä voikin hyvillä mielin kutsua luksuksen ja käsityötaidon voitoksi.

Needle & Thread = vanhan ajan glamour-henkeä modernilla twistillä!

Elämän ikimuistoisia hetkiä on syytä juhlistaa niiden ansaitsemalla tavalla. Needle & Thread -mallistosta löydät toinen toistaan upeampia ja uniikkeja vaatteita, joissa juhlahetket tuntuvat entistäkin erityisemmiltä. Menetä sydämesi vaikkapa säihkyville paljettimekoille tai raikkaan pastellisävyisille tylliunelmille. Valittavanasi on eri pituuksia polven korkeudelle ulottuvista cocktailmekoista punaisen maton lumovoimaa henkiviin pitkiin iltapukuihin. Hieman hillitymmän tyylin ystävät ihastunevat merkin yläosiin jotka henkivät samaa luksusta kuin kokopitkät mekotkin, mutta jotka voi yhdistää vaivattomasti esimerkiksi farkkujen pariksi luoden näin täydellisen toimivan kokonaisuuden arkikäyttöön.

Needle & Thread -vaatteet ovat varsinaisia taideteoksia olematta silti liian avantgardistisia. Vaatteissa on juuri oikea annos hienostuneisuutta ja vanhan ajan charmia modernilla otteella. Vaatteet ovat jo itsessään kuin säihkyviä jalokiviä, joten muita asusteita et välttämättä edes tarvitse. Kauniin minimalistiset korvakorut ja rannekorut sopivat kyllä mainiosti näyttävän asun rinnalle ja jokaisen naisen luottoystävää iltalaukkua ei sovi myöskään unohtaa. Sujauta jalkaasi vielä sirot avokkaat ja eteerisen kaunis juhlatyyli on valmis!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista