Mallisto / Bik Bok

Suodatin (1)

40 tuotetta

Inventoitko vaatekaappia ja huomasit kaipaavasi muoti-ilmiöt kattavaa luottobrändiä? Bik Bok surffaa määrätietoisesti valtoimenaan vellovassa trendien meressä. Tämä tuotemerkki totuttaa sinut inspiroivaan vaihteluun. Saat vivahteita vaatetukseen askeettisesta asialinjasta uudelleen syntyneeseen 70-lukuun saakka. Kokeile vaikka ikiomaa huoletonta festarityyliä. Kate Bosworth rakentaa sen valkoisesta hameesta, jakusta ja nilkkureista. Kauniisti kimalteleva hiusnauha kuuluu asiaan.

Tee minimalistinen siluetti vartalonmyötäisillä housuilla. Kapealinjainen paita tukee haluttua linjaa. Kehon kaaria myötäilevä toppi ja arkailemattoman kapea hame täsmäävät toisiinsa. Lyhyet helmat ovat edelleen kovin kuumia. Lisää nahkarotsi, jos rakennat grungetyyliä. Ehkä tarvitset enemmän pehmeyttä? Laajenna mielikuvaa hempeämpään suuntaan lisäämällä kapeisiin farkkuihin pörheä neuletakki ja kepeät saapikkaat. Moderni laskeutuvuus voi alkaa 90-luvun puserosta ja jatkua sulavasti housuissa, niiden lahkeet saavat luvan hipoa spektaakkelimaisia kenkiä.

Bik Bok - ilman muuta hot

Trenditietoinen taiteellisuus näkyy Bik Bokin kuoseissa päivänpolttavana kuviointina. Sen unenomainen takautuma on kuin déjà-vu menneiden vuosikymmenten muotikuvista. Luulitkohan ettet koskaan lausuisi sanoja, joita garderobisi nyt kaihoten kaipaa: rypytykset, romanttiset röyhelöt, solmimisnauhat ja brodyyrit! Pliseeraukset ja kalvosimen päälle laskeutuvat pussihtavat hihat antavat runsautta asuihin. Tasapainottajaksi löytyy viileää pysty- ja vaakaraitaa. Asiallista vaikutusta antavat myös läppä- ja paikkataskut.

Bik Bokin värimaailma on samaan aikaan raikas ja maanläheinen. Sitä on helppo hallita. Mustaa ja valkoista voit käyttää vaikka koko asussa, vastavoimaa saat trendivärien pilkahduksista asusteissa.

Nuorten naisten hittibrändin vaatteissa on omaperäisiä leikkauksia. Niiden nokkeluus ja rohkeus tuovat catwalkien kiihkeää tunnelmaa jokapäiväiseen käyttöön. Istuvuus imartelee vartaloa, kankaiden yltäkylläisyys toistaa kiltisti uranaisen aikaansaavia liikkeitä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua