Suositut filtterit
20 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipaatko modernia juhlamekkoa, joka tihkuu Hollywoodin kulta-ajan glamouria? Haluatko aidon ja alkuperäisen halvan kopion sijaan? Adrianna Papell on tuttu näky gaalojen punaisilla matoilla ja arvokkaissa juhlatilaisuuksissa häistä valmistujaisiin. Huippumallivartalon omaavat voivat pukeutua Giselle Bündchenin tapaan lyhyeen, olkaimettomaan Adrianna Papell -juhlamekkoon kun taas runsaamman siluetin omaavat voivat ottaa mallia elokuvatähti Rebel Wilsonin parhaita puolia korostavasta gaalatyylistä. Yhdistä Rebelin tapaan klassiseen mustaan leikkisää pinkkiä, tai luo kontrastia muilla tehoväreillä.

Täydelliset mittasuhteet omaavan on helppo näyttää hyvältä kaikissa tilanteissa. Adrianna Papell tähtää kuitenkin pukemaan kauniiksi kaikki naiset siroista ja herkistä mahtaviin ja näyttäviin. Kaikissa lifestyle-brändin mallistoissa vallitsee eteerinen eleganssi. Yksityiskohtaiset, käsintehdyt kirjailut, hienot materiaalit silkistä erilaisiin pitseihin, ja taidokkaasti helmeillyt kuviot luovat kauniita siluetteja kaikista naisvartaloista.

Näytät paremmalta kuin koskaan Adrianna Papell juhlamekossasi!

Muodin pääkaupungeissa ei saa huomiota ilmaiseksi. New Yorkissa vuonna 1979 perustettu Adrianna Papell on jo vuosikymmenien ajan varastanut huomion lukuisissa a-luokan juhlatilaisuuksissa, ja ansainnut paikkansa suurimpien tähtien vaatekaapeissa näyttämällä, kuinka tavallisesta naisesta tehdään illan valokuvatuin kohde.

Tiedät kun olet löytänyt SEN mekon. Adrianna Papell saa sinut huokaisemaan ihastuksesta oikean mekon kohdalla. Kuvittelepa tuo huokaisu satakertaisena, kun muut näkevät sinut unelma-asussasi.

Illan juhlahumusta esiin nouseva Adrianna Papellin luomus saa sinut tuntemaan olosi jumalaiseksi. Yhdistä iltapukuun tarvittavaa kimallusta asusteilla, ja hillitse tai villitse sitä asun tyyliin sopivilla korkokengillä. Miten hyvänsä asustatkaan juhlamekkosi, älä jättäydy muiden varjoon, vaan nouse valokeilaan tyylillä ja varmuudella, jota et edes tiennyt omaavasi!

Yhdistele ja sekoita