Mallisto

Suositut filtterit
98 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Maailman ikonisimmasta ruutukuosista tunnetun Burberryn hienostunut design on pysynyt ajasta toiseen ainutlaatuisen arvokkaana. Laadukkailla materiaaleilla ja omaleimaisella muotoilulla brändi on onnistunut säilyttämään äärimmäisen yläluokkaisen ilmeen ja saavuttanut harvinaisen kestosuosikin aseman muodin alati muuttuvassa maailmassa. Burberryn klassikot – pehmoiset villapashminat, tyköistuvat tartaanitrenssit ja upeat Wellington-saappaat ? ovatkin vuosien myötä muodostuneet kaikkien ihaileman Brit Chic -tyylin ehdottomiksi kulmakiviksi.

Klassisen cool Burberry

Brittiläisen luksus-merkin kiehtovuus juontuu sen monista eri kontrasteista. Yhtä aikaa tyylikäs ja käytännönläheinen, perinteikäs ja moderni sekä huippumuodikas ja maanläheinen Burberry on aina kelpo hankinta. Sateisen ja myrskyisän kotimaansa ansiosta brändi pukee tyylikkääksi niin britit kuin pohjoismaisetkin leidit ja gentlemannit kaikissa eri tilanteissa ja sääolosuhteissa. Koleana sadepäivänä hypähtelet lätäköiden yli kiiltävissä kumisaappaissa ja säänkestävässä trenssissä. Kaulaasi kiedot takin sävyihin sointuvan, mukavasti lämmittävän huivin. Auringon pilkahtaessa pilvien lomasta voit nostaa huivin hiuksiesi suojaksi ja lisätä lookiisi mystisyyttä Wayfarer-tyylisillä aurinkolaseilla.

Burberryn kuusi eri ruutukuosia – Nova, House, Haymarket, Exploded, Smoke ja Supernova – tunnistetaan jo kaukaa. Ne hivelevät silmää joko pienissä määrin asusteissa tai isoina palikkamaisina exploded-kuvioina vaatteissa. Saman kuosisen käsilaukun ja huivin omistajana voit vaihdella muuta asua vapaasti ja näyttää aina yhtä trendikkäältä. Niiden neutraalit sävyt sointuvat tai nousevat selkeästi esiin riippuen vaatetuksesi muusta värimaailmasta.

Parasta Burberryssa onkin se, että se sopii niin vaalea- kuin tummaveriköillekin. Kamelipohjaiset, puna-valko-mustat raidat sekä brändin yksiväriset vaatteet ja asusteet on suunniteltu täydentämään toisiaan täydellisesti. Blake Livelyn kaltaiset vaaleat kaunottaret voivat hyvillä mielin pukeutua vaikka Burberryn kokomustaan asuun, kunhan mustan varjot eivät lankea kasvoille. Burberryn vaalea ruutuhuivi luo luonnollisen jatkeen syvästä mustasta heleään vaaleaan eikä vie värejä kasvoilta. Tummahipiäinen voi kääntää efektin toisin päin.

Yhdistät helposti