Mallisto

Suositut filtterit
497 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Coach on yhdysvaltalainen nahka-asusteistaan tunnettu muotimerkki, jonka klassisen tyylikkäät laukut luksushenkisillä yksityiskohdilla ovat tämän hetken halutuimpia laukkumalleja. Jo vuonna 1941 perustettu Coach on tuttu näky punaisella matolla ja paparazzikuvissa milloin kenenkin muoti-ikonin yllä Selena Gomezista Gwyneth Paltrowiin. Yhdysvalloissa huippusuosittu merkki on saanut myös maailmanlaajuista huomiota. Coach-laukut ovat tätä nykyä kysyttyjä ja supertrendikkäitä myös Euroopassa.

Coach on muotieliitin lempilapsi

Coachin laukkumallistosta löytyy yksilöitä moneen eri makuun. Klassinen tote-mallinen laukku mustalla nahalla on kauniin simppeli valinta ja erinomainen siksikin, että se säilyttää muotonsa myös tyhjänä. Musta nahkalaukku on ikiklassikko, joka ei koskaan mene pois muodista ja sopii jokaiseen asuun. Jos kompaktinkokoinen ja ryhdikäs laukku on sinun juttusi, kannattaa silmäillä Coachin pienempiä käsilaukkuja, joita löydät niin mustan, laivastonsinisen, vaaleanbeigen kuin vaaleanpunaisen sävyissä. Myös herkullinen persikanpunainen esiintyy mallistossa ja on todellinen tehosteväri asussa kuin asussa. Pienet crossbody-laukut ovat ihanan kevyitä ja siroja - kuin koruja, jotka samalla kantavat mukanaan ne olennaisimmat asiat. Mallistosta löytyy myös miehille tyylikkäitä ja käytännöllisiä laukkuja, jotka sopivat niin työtyyliin kuin vapaa-ajan pukeutumiseen. Upeissa mustissa, tumman- ja konjakinruskeissa salkuissa kulkevat mukana läppäri ja kaikki tärkeät asiakirjat. Reppu on noussut sporttimuodista nyt myös huippumuodin tasolle ja tätäkin mallia Coach tarjoaa juuri sopivan skarpissa tyylissä.

Newyorkilaismerkki tuo laatua ja järjestystä hektiseen elämään

Laukku on tyylitietoisen pukeutujan tärkein asuste. Laukku on myös asuste, jossa laadun tai sen puutteen huomaa nopeasti. Siksi Coachin kaltaiseen merkkilaukkuun panostaminen on viisas tyyli-investointi. Laadukas merkkilaukku täydentää asukokonaisuuden ja säilyttää sisällään menevän uramiehen tai -naisen tärkeät tavarat kätevästi ja tyylikkäästi. Lisää laadukkaan laukun kaveriksi vielä nahkalompakko, joka täydentää käsilaukun tyyliä ja pitää kortit, setelit ja kolikot järjestyksessä.

Yhdistele ja sekoita