11 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Chi Chi London on nuorekasta ja inspiroivaa muotia edustava huippumerkki, jonka naisellinen vaatesuunnittelu suorastaan uhkuu elinvoimaa ja ainutlaatuista tyyliä! Tämän upean lontoolaismerkin luomuksilla saat trendikkäitä vivahteita pukeutumiseen ja pukeudut tyylikuningattareksi niin arjessa kuin juhlassa!

Upeaa lontoolaista mekkomuotia

Vaatemerkin ideologiaan kuuluu, että hyvä fiilis kulkee käsi kädessä hyvältä näyttämisen kanssa. Siksi on tärkeää että vaatteet paitsi näyttävät upeilta mutta myös tuntuvat upeilta päällä! Chi Chi Londonilta löytyy upeita mekkoja ja hameita niin cocktailjuhliin, valmistujaisiin kuin kaikkien aikojen synttärijuhliinkin. Etsitpä upeaa asua minkä tahansa tyyliseen tilaisuuteen tai menoon, Chi Chi Londonilta löydät sopivan asuvaihtoehdon. Onpa etsinnässäsi tyylikäs pikkumusta, kesäinen maximekko, gaalaillallisille sopiva pitkä leninki tai muodikas minihame – lontoolaismerkin laajat valikoimat eivät jätä sinua pulaan. Uusi, uskomattoman kaunis tyylisi löytyy tältä upealta huippubrändiltä!

Huikean tyylikäs Chi Chi London auttaa sinut juhlafiilikseen

Mekkojen valikoimista löytyy kauniita vaihtoehtoja niin sirojen naruolkaimien kuin pitkien pitsihihojenkin ystäville. Mekkojen valikoimista voi valita avonaisen, kauniisti selän paljastavan mallin tai umpinaisen, olkapäät paljastavan yläosan.

A-linjainen hame on Chi Chi London -malliston kaunokainen, joka koristaa kauneudellaan niin siron kauluspaidan, pastellisävyisen t-paidan tai korkeakauluksisen topin muodostamaa yläosaa. Sääripituisen hameen helmaa korostaa kaunis pitsikuvio, joka keventää tyttömäisellä tyylillään vaikkapa mustien korkkareiden ja trendikkään nahkatakin rokkaavaa asuyhdistelmää! Kukkakuvioisella kuosilla koristettu hame sopii loistavasti esimerkiksi valkoisen pitkähihaisen, tyylikkään jakun ja korkeakorkoisten saappaiden kokonaisuuteen.

Vekkihame on tehnyt paluun muotimaailman huipulle ja ilahduttaa tyylillään muotitietoisten naisten pukeutumista. Vekkihame sopii erinomaisesti poolokauluksisen neuleen tai tyköistuvan villatakin pariksi. Jalkoihin voi vetäistä sirot ballerinat tai suurilla soljilla koristetut tolppakorkoiset sandaalit, joilla tyyli muodostuu trendikkääksi – naisellisuutta unohtamatta!

Yhdistele ja sekoita