Suositut filtterit
57 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ajatonta tyyliä Chi Chi Londonin monipuolisesta mallistosta

Chi Chi London on tiedostava ja ajassa kiinni elävä yritys Iso-Britanniasta, joka tarjoaa estetiikan nälkäisille laadukasta ja käyttökelpoista muotia tuotteiden eettisyyttä unohtamatta. Yhtiö tekee yhteistyötä monipuolisten järjestöjen ja yhteisöjen kanssa taatakseen arvojensa sopivuuden asiakkaittensa tarpeiden kanssa.

Chi Chi Londonin vaatteet toimivat hyvinä keskustelunavaajina ja jäänsärkijöinä sosiaalisissa tilanteissa. Kyse ei ole vain kauniista vaatteesta, vaan brändi haluaa tuoda monipuolisuutensa esiin myös esimerkiksi käyttämällä eri taustoista tulevia malleja ja tuomalla esiin ihmisiä #InspiredByYou-kampanjallaan.

Mallistosta löydät upeat asut niin arkeen kuin juhlaan ja teet takuulla vaikutuksen pukeutumisellasi. Kiiltävä satiinipyjama vaihtuu liukkaasti vapaa-ajanmekkoon, jonka helma hivelee polvia ja tyyli korostaa parhaita puoliasi. Verryttelyasu ja lämmin neule pitävät olon pehmoisena kotioloissa, mutta ulos lähtiessä kannattaa kääriytyä mukavaan pitkään takkiin tai trenssiin, joilla pidät vilun loitolla tyylistä tinkimättä. Valikoimasta löytyy myös juhlaan kuin juhlaan tai miksei kotiarkeen sopiva näyttävä mekko juuri sinulle.

Chi Chi Londonin vaatteet hyväilevät muotoja

Silmää hivelevän kokonaisuuden takaamiseksi juhlamekon malli valitaan usein sen mukaan, mitä kohtaa vartalosta halutaan korostaa tai häivyttää. Chi Chi London pyrkii huomioimaan erikokoiset ja -malliset ihmiset, ja valikoimasta löydätkin hartioita korostavia pussihihoja ja röyhelöitä sekä vartalonmyötäisiä kotelomekkoja kapeauumaisille ja muodokkaille. Sääriä korostavat epäsymmetriset helmat tuovat vaihtelua mekon alaosaan, jos huomiota haluaa viedä pois ylävartalosta. V-mallinen yksinkertainen yläosa vähentää leveiden hartioiden silmiinpistävyyttä ja sen rinnalle sopii leveämpi alaosa. Pienikokoisille erilaiset pliseeraukset ja vaikka yksiolkaimiset mekot tuovat volyymiä ja näyttävyyttä olemukseen.

Chi Chi Londonin mekot sopivat erityisesti hääjuhlaan tai jopa morsiusneidoille. Erilaiset kuosit tai värit voi sovittaa helposti toisiinsa viimeistelemään kokonaisuuden ja tuomaan esiin joukosta erottuvan morsiusparin. Samalla juhlavieras voi tuoda persoonallisuuttaan esiin röyhelöin ja leikkauksin viemättä huomiota häiden pääparista.

Myös maksimekko on tullut mukaan arkimuotiin. Valitse värikäs tai mustavalkoinen mekko oman makusi mukaan. Iso mekko helmoineen on sekä näyttävä että mukava asu. Sillä vakuutat niin yllätysvieraat kuin oman peilikuvasikin. Erilaiset helmaratkaisut pitävät myös maksimekon mielenkiintoisena aina vaatteen alareunaan saakka.

Mukavassa pyjamassa höyhensaarille ja niiden yli

Neule- ja satiinipyjamat ovat sekä hengittäviä petikumppaneita että miellyttävän pehmeitä oloasuja. Kaverin kainaloon on mukava käpertyä miellyttävää yöasua vasten. Hyvä pyjama on ilmava ja hengittää ihon kanssa. Se johtaa lämpöä ja kosteutta iholta pois, eikä haudo nukkujaa tai sängyn kanssasi jakavaa.

Liukkaasti päälle sujahtavat materiaalit ovat myös käteviä, jos peiton alta pitää päästä pikaisesti pois. Yhdistä pyjamapaita vaikka liiviin tai farkkuhousuihin ja voit jatkaa pehmeää oloa myös muuhun arkeen, esimerkiksi työpaikalle tai nopealle kauppareissulle. Neulepyjama lämmittää lisäksi vaikka kerroksittain pukeutuessa muiden vaatteiden alla ja on mukava oloasu, kun palaat jälleen kotiin.