Katalogi

Suositut filtterit
590 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kukapa meistä ei arvostaisi ihoa hyväileviä, laadukkaita alusvaatteita? Ranskalainen alusvaatemerkki Etam on huippusuosittu kotimaassaan ja tulossa yhä kysytymmäksi myös Pohjoismaissa. Etam pitää päämääränään saada kaikki naiset tuntemaan olonsa kauniiksi ja hyvinvoivaksi omassa ihossaan. Kaikkihan tietävät, että naisellisuus lähtee alusvaatteista – hyvät alusvaatteet näkyvät itsevarmuutena ja hyvänä olona ulospäin!

Etamin valikoimassa erityisesti materiaalien pehmeys ja laatu ihastuttaa. Ranskalaiset perinteisenä muotikansana ymmärtävät korkean laadun päälle, tyylistä tinkimättä. Mikä onkaan ihanampaa kuin pitkän päivän päätteeksi pukea taivaallisen pehmeä yöpaita ylleen ja sujahtaa vällyjen väliin. Laadukkaat alusvaatteet edustavat sitä todellista arjen luksusta tuoden ripauksen ylellisyyttä tavallisimpaankin päivään.

Etam = ranskalaista hienostuneisuutta ja taivaallisen pehmeitä materiaaleja

Etam-mallistosta löydät niin rintaliivejä, alushousuja, yövaatteita kuin kylpytakkejakin – kaikki pehmeydellään ihoa helliviä ja tyyliltään uskomattoman kauniita. Valitse tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan joko volyymia ja kohotusta tuovat push up -rintaliivit, huomaamattomat ja vartaloa myötäilevät T-paitaliivit tai etenkin isorintaisille sopivat kaarituettomat liivit. Onko kaapissasi se täydellinen, olkapäät paljastava juhlamekko? Tietyt vaatteet vaativat rinnalleen oikeanlaiset rintaliivit. Onneksi Etam on ottanut tämän huomioon, sillä useissa rintaliiveissä on kätevästi irrotettavat olkaimet.

Voiko alusvaatteita oikeastaan koskaan olla liikaa? Alusvaatteet, jos mitkä, ovat niitä vaatekappaleita, jotka on ihana pukea päälleen uutena. Alusvaatteet ovat pukeutumisen lähtökohta ja ovat kaikista läheisimmässä kosketuksessa ihomme kanssa. Siksi näissä vaatteissa mukavuus ja laatu on ensisijaisen tärkeää. Etam antaa kaiken samassa paketissa: elegantin tyylin, ainutlaatuisen mukavuuden ja ensiluokkaisen laadun. Ei ihme, että supermalli Natalia Vodianovakin on ihastunut merkkiin ja toiminut jo useamman vuoden Etamin mainoskasvona. Tätä alusvaatemuodin tähtimerkkiä ei kannata jättää väliin!

Yhdistele ja sekoita