Naisten urheilubikinisetit tarjoavat tehokasta ja sporttisen virtaviivaista muotoilua niin ammattitason uimareille ja vesiurheilijoille kuin uintia silloin tällöin harrastaville naisille. Kaksiosainen bikini on käytännöllinen erityisesti ulkoaltailla ja rannalla. Urheilubikinisetit ovat täynnä raikasta designia ja toisaalta myös klassisen pelkistettyä ja urheilullista uimapukumuotoilua, joten voit valita setin oman fiiliksesi ja tyylisi mukaan.

Naisten urheilubikinisetit ammattilaiselle ja harrastajalle

Naisten urheilubikinisetit ovat täynnä raikasta sporttisuutta ja väriä, joten saat taatusti uutta energiaa treeniin, tapahtui se sitten sisäaltaassa tai meressä. Kaksiosainen bikinisetti on kätevä, kun tiedossa on aktiivista rantaelämää, kuten rantalentiksen pelaamista, surffaamista tai suppailua. Ja kelpaavatpa sporttiset bikinisetit myös rannalla loikoiluun kavereiden tai perheen kanssa. Ihokin päivettyy mukavasti vatsan paljastavassa uima-asussa. Urheilubikinisetit sopivat myös uimahallissa treenaaville, sillä ne pysyvät yllä napakammin kuin esimerkiksi lappubikinit, ja tuovat näin nopeatempoiseenkin treeniin tai esimerkiksi vesipuistossa polskimiseen miellyttävyyttä. Tekniset urheilubikinit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka on suunniteltu sietämään paremmin niin klooria kuin meriveden suolaisuutta. Monissa bikineissä on klooria hylkivä ominaisuus, joten ne kestävät aktiivisenkin uimarin käyttöä. Urheilubikinit saavat olla napakat, sillä ne saattavat kastuessaan venähtää ja löystyä.

Naisten urheilubikinisetit tarjoavat tehokasta muodikkuutta

Naisten urheilubikinisettien moderni design sopii atleettisen virtaviisaiseen rantatyyliin tai treenityyliin. Bikinisetit on suunniteltu mätsäämään keskenään, joten saat kätevästi koko uima-asun yhdessä setissä. Voit kuitenkin myös ostaa useamman setin ja mätsäillä niitä keskenään. Kuviolliset ja yksiväriset ylä- ja alaosat tuovat väriä uintitreeniin. Isot kuviot, kirkkaat ja vaaleat värit ja vaakaraidat lisäävät volyymia, kun tummat värit ja pienet kuviot kaventavat. Ehkä voit mätsätä hauskat kuviot surffilautaasi tai flip flop -sandaaleihisi? Huolimatta siitä, että urheilubikinit ovat ehdottoman teknisen ja tehokkaan muotoilun taidonnäytteitä, niissä on myös rutkasti naisten muotoja kauniisti korostavaa muotoilua, joka on helppo valjastaa tyrmäävään rantatyyliin. Toppimaisen bikiniyläosan voi tyylikkäästi mätsätä myös kesätyyliin farkkushortsien tai sievän rantamekon kanssa.

Tutustu myös