Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Mallisto / Icepeak

Kotimainen Icepeak kuuluu funktionaalisten, eurooppalaisten urheilubrändien ehdottomaan kärkeen. Pohjolan neljän vuodenajan asiantuntijana se osaa vastata täydellisesti aktiivisen ulkoliikkujan vaihteleviin tarpeisiin.

397 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/5
CELIA - Talvihousut - hot pink NOAH - Talvihousut - black TEELA - Talvitakki - lead-grey REEVES - Ulkoilutakki - dark blue YASMIN - Laskettelutakki - blue YASMIN - Laskettelutakki - sky blue RIANNA - Kuoritakki - lead-grey JOLI - Talvihaalari - hot pink TEX - Talvitakki - dark olive YASMIN - Laskettelutakki - silver RUDY - Talvitakki - light grey VIRPA - Untuvatakki - cranberry ROSIE - Talvitakki - dark blue ROBBIE JUNIOR - Talvitakki - olive ELIAM - Tuulitakki - turquoise TILLIE - Fleecetakki - strong violet RONA - Kuoritakki - black JANNA - Talvihousut - asparagus TIONA - Kuoritakki - lichtblau JERRY - Laskettelutakki - dark blue LEN - Kuoritakki - olive REEVES - Ulkoilutakki - anthracite NEVILLE - Laskettelutakki - black HARPER - Fleecetakki - black NERON - Fleecepaita - black LEO - Fleecetakki - green FOLKE - Tekninen urheilupaita - weiß LINDY - Ulkoilutakki - hellgrau LEW - Fleecetakki - aqua OUTI - Talvihousut - black KENDRA - Laskettelutakki - black CHARLIE - Laskettelutakki - optic white NILS - Laskettelutakki - black RIKSU - Kangashousut - white LUCY - Kuoritakki - black NEVILLE - Laskettelutakki - coral red NELLIS - Laskettelutakki - hot pink TURIEN - Sadetakki - dark blue TAINA - Pitkä takki - dark blue THEA - Untuvatakki - dark blue VEANNA - Parkatakki - dark blue HOLLY - Laskettelutakki - abricot NELLIS - Laskettelutakki - black CARTER JR - Talvihousut - black CATHY - Laskettelutakki - khaki KENTA - Talvihousut - black KODY - Laskettelutakki - black THEA - Untuvatakki - black RIONA - Talvitakki - blue HALEY - Laskettelutakki - lead-grey VEANNA - Parkatakki - black NITA - Tekninen urheilupaita - hot pink CATHY - Laskettelutakki - aloe NORA - Tekninen urheilupaita - black JUDY - Laskettelutakki - abricot RIPA - Talvihousut - aqua THEA - Untuvatakki - cement JAYLEE - Fleecetakki - abricot THIERRY - Untuvatakki - black SIMONE - Liivi - black

Onko urheilu erottamaton osa arkeasi? Haluatko pukeutua tyylikkäästi ja näyttää huolitellulta myös liikkuessasi? Urheilumuodin uudistaja löytyy lähempää kuin luuletkaan. Icepeak on vuonna 1996 perustettu suomalainen urheiluvaatemerkki. Osana lahtelaista L-Fashion Groupia merkki on saanut laadun ja kestävyyden perintönä jo perustusvaiheessaan. Perinteiden vaalimisesta huolimatta kyseessä ei ole ajastaan jäljessä oleva urheilumerkki. Kaikkea muuta! Icepeakin inspiraatio tulee globaaleista trendeistä ja nuorekkaasta elämäntyylistä. Rohkeat värit ja eläväiset printit yhdistyvät laadukkaassa suunnittelussa teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa oleviin materiaaleihin.

Nuorekkuudesta huolimatta Icepeak-vaatteet on suunniteltu aktiiviselle ja elämästään nauttivalle aikuiselle. Tarjolla on myös lasten mallistoja, mutta suunnittelun pääpaino on naisten ja miesten urheilumuodissa. Vaihtuvat sääolosuhteet ovat ulkolajien, kuten laskettelun ja vaelluksen, ykköshaasteita. Oikeiden varusteiden kanssa nekin ovat tosin vain hidaste - trendikkäät Icepeak-vaatteet suojaavat ja pysyvät aktiivisessa menossa mukana. Energiset ja sähäkät värit sekä liikkumista tukeva vaatemuotoilu maksimoivat suoritustehon. Ota tyylistäsi irti samat tehot kuin treenistäsikin. Valmistaudu adrenaliiniryöppyyn näyttämällä hyvältä koko suorituksen ajan!

Koe vauhdin huumaa trendikkäissä Icepeak-urheiluvaatteissa!

Nuorekas suunnittelu ja muotoilu todella näkyvät Icepeakin vaatteissa. Raikkaat ja terävät värit luovat modernia ilmettä. Punainen, lime, jäänsininen tai omenanvihreä - valitse omasi! Kirkkaita värejä vierastavalle merkiltä löytyy myös runsaasti sporttimuodin perusvärejä. Musta ja valkoinen ovat aina pinnalla ja helposti yhdisteltävissä. Kaikissa ylä- ja alaosissa on huomioitu myös käytännöllisyys - tilavat taskut säilövät tavarat urheilusuorituksen aikana. Valitse taskusi joko huomaamattomina, tai ole trendien pulssilla ja anna taskujen ja vetoketjujen näkyä. Monet takit ja housut ovat muokattavissa irrotettavien osien avulla. Vaatteiden muokkaaminen eri kausien ja säätilojen mukaan ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Uskalla hullutella ja luoda uutta tyylilläsi! Icepeak-vaatteet on tarkoitettu yhdisteltäviksi juuri sillä lailla, kuin sinä haluat. Takit, housut, paidat ja muut kerrastot täydentävät toisiaan. Kokeile kontrasteja, ja yhdistä neutraalia ja värikästä. Energinen urheilutyyli sallii myös villit väriyhdistelmät. Pinoa mallistojen raikkaimpia värejä yhteen asuun colourblocking-trendin mukaisesti. Energiset sitrus- ja korallivärit yhdessä asussa tuovat potkua ulkoiluun. Lisää pakkaan vielä printtejä, ja puhutat tyylilläsi niin rinteessä kuin after-skissa!

Yhdistele ja sekoita