accountCreated with Sketch.accountCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.bagCreated with Sketch.zalando logoCreated with Sketch.menuCreated with Sketch.starCreated with Sketch.starCreated with Sketch.

MAKSUTON ASIAKASPALVELU 0800 944 51

ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Icepeak

Luettelo / Icepeak 352 tuotetta

Merkkiv
m

Kotimainen Icepeak sopii muotitietoiselle seikkailijalle


Icepeak-takki

Suomalaisesta laadustaan tunnettu Icepeak on ulkoiluvaatteiden legenda, jota voi huipputeknisen mallistonsa vuoksi kutsua alan edelläkävijäksi. Näissä vaatteissa värikkyys, nuorekkuus ja yksilöllisyys yhdistyy talviurheilussa välttämättömiin ominaisuuksiin - tyylin tai trendikkyyden kärsimättä. Esimerkiksi materiaalin antibakteerisuus takaa, että vaate pysyy hikoilusta huolimatta raikkaana. Malliston vaatteet valmistetaan materiaalista, joka hylkii kosteutta ja pitää näin ollen ihon kuivana. Icepeakin vaatteet ovat lisäksi erittäin kevyitä, joustavia ja valmistusmateriaalinsa vuoksi erittäin lämpimiä. Icepeak sopii näin ollen erinomaisesti aktiiviurheiluun. Eikä trendikäs mallisto keskity pelkkään urheilumuotiin: merkin alta ulkovaatteet löytyvät rinteen ohella minne tahansa talviolosuhteisiin - katu-uskottavat designit sopivat erinomaisesti myös kaupunkiulkoilijalle.


Icepeak suojaa säällä kuin säällä


Jo vuonna 1996 perustettu yritys raivasi nopeasti tiensä talvivaatteiden kärkeen ja tänä päivänä merkki tunnetaan erityisen hyvin ammattiurheilijoiden parissa. Helppohoitoiset tuotteet suunnitellaan alusta loppuun kestämään kovaakin kulutusta jopa ääriolosuhteissa. Ergonomisesti leikatut talvivaatteet ovat näin ollen huippumukavia myös tavallisessa arkikäytössä. Icepeak on varautunut yllätyksiinkin: Suomen sääolosuhteet saattavat etenkin talviaikaan muuttua hetkessä - kevyet, huippulämpimät, hengittävät ja mukavat ulkovaatteet takaavat, että ulkoilmasta voi nauttia säässä kuin säässä. Suunnittelussa inspiraation lähteenä toimii seesteinen pohjolan luonto. Tämä näkyy muun muassa Icepeak-malliston kuvioinnissa, väreissä sekä kuoseissa. Tyyli on raikkaudestaan huolimatta minimalistisen hillittyä ja näin ollen merkki erinomainen hankinta myös kaupunkiolosuhteisiin. Käytännölliset ja tyylikkäät Icepeak-vaatteet löydät Zalandon verkkokaupasta!