Katalogi

Suositut filtterit
947 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Icepeak

Vuonna 1996 perustettu Icepeak on kerännyt tasaiseen tahtiin lojaaleja käyttäjiä kerrospukeutumiseen perustuvalla ideologiallaan. Ja mikä osaisikaan paremmin sopeutua vaihteleviin olosuhteisiin kuin suomalainen brändi.

Toimiva vaatetus välikerroksista välikausitakkeihin ja laskettelusetteihin

Icepeak vaatettaa koko perheen sporttisista pikkuharjoittelijoista aikuisiin aktiiviliikkujiin funktionaalisilla ulkoiluvaatteillaan, joissa on huomioitu käyttäjän nopeiden liikkeiden lisäksi nopeat ulkoiluolosuhteiden vaihtelut. Hengittävä ihokerros paitsi lämmittää myös hengittää ideaalisti siirtäen ylimääräisen lämmön pois ihon pinnasta ja pitäen siten ihosi miellyttävän kuivana treenien tai reippaan ulkoilupäivän aikana. Tekninen materiaali tuntuu pehmeältä ja vaatteiden ohueksi ommellut saumat pysyvät huomaamattomina niin liikkeessä kuin paikalla ollessakin. Kevyesti vartaloa myötäilevä välikerros jättää hyvin tilaa ihokerroksen väliin. Tyköistuva leikkaus näyttää tyylikkäältä ja saa vaatteen sujahtamaan helposti takin ja ulkoiluhousujen alle. Icepeak on ratkaissut hyvän kerrospukeutumisen salaisuuden, joka koostuu sopivasta määrästä joustoa, ilmavuutta ja erilaisia materiaaleja. Päällimmäinen kuorikerros joustaa maltillisesti ja eristää muita kerroksia tehokkaammin. Se pitää pintansa niin kovaa tuulta kuin hyytävää viimaakin vastaan ja on, Icepeakin tapauksessa, usein myös vettähylkivä tai vedenkestävä. Kerrosten välinen ilmavuus on toppausten ohella tärkeä eriste. Oikeastaan toppauksen ilma onkin tärkein tekijä talvitakin ja -haalareiden lämmöneristyksessä. Kuohkea fleecetakki päällysvaatteiden ja alusvaatteiden välissä on tarpeen, kun ilma on erityisen raaka. Kun keli lämpenee, voit keventää kerroksia jättämällä välikerroksen pois kuorikerroksen alta.

Tyylikkäänä rinteeseen, ladulle ja lenkkipolulle

Icepeakin kasvava suosio perustuu paitsi toimivaan kerrospukeutumiseen myös rohkeaan värien, printtien ja näyttävien detaljien käyttöön. Maisemasta erottuvat väriyhdistelmät ovat persoonallisen tyylikkäitä ja järkeviä valintoja vauhdikkaaseen liikkumiseen luonnossa. Erityisesti laskettelurinteessä on hyvä erottua lumisesta taustasta, samoin kuin aamu- ja iltahämärissä kannattaa käyttää heleitä värejä, jotka näkyvät liikenteen seassa tummia värejä paremmin. Heijastintehosteet varmistavat näkyvyytesi autojen valoissa kaikkein pimeimpinä aikoina. Icepeakin Freezone on eloisa, streetwear-henkinen mallisto, jonka vaatteet ja asusteet on suunniteltu monipuoliseen liikkumiseen niin talvella, kesällä kuin välikausinakin. Prozone on puolestaan luotu täyttämään ammattilaishiihtäjän kaikki unelmat: tekninen materiaali, leikkaukset, joustavuus, lumilukot, kaikki on tarkkaan harkittu optimaalista hiihtosuoritusta varten. Lasketteluun suunnitellussa Icezone-mallistossa on taas huolehdittu erityisesti laskettelijan vaihtelevasta lämmöntarpeesta ja lumen pysymisestä asun ulkopuolella niin laskun aikana kuin sen päätyttyäkin.

Yhdistele ja sekoita