Suodatin

362 tuotetta

Etsitkö täydellisiä bikineitä tai uimashortseja rannalle? Kaipaatko kevyttä ja tyylikästä ilmettä lumilautailuun tai lasketteluun? O'Neillin urheiluvaatteet tuovat amerikkalaista laatua uimarannoille, laskettelumäkiin ja kaikkeen aktiiviseen elämään näiden välillä.

Kaikki alkoi rohkeasta nuoresta miehestä nimeltä Jack O'Neill. Vuonna 1952 tämä kalifornialainen elämäntapasurffari ryhtyi etsimään keinoa, jolla pitkittää surffisessioita Tyynen valtameren viileillä aalloilla. Kehitystyön tuloksena oli maailman ensimmäinen neopreenimärkäpuku, joka mahdollisti ympärivuotisen surffauksen paitsi Pohjois-Kaliforniassa myös muilla viileillä vesillä ympäri maailman. Sittemmin Jack O'Neillin autotallista ponnistanut yritys on kasvanut maailmanlaajuiseksi suosikkibrändiksi niin surffareiden, uimareiden, lumilautailijoiden kuin muidenkin aktiivisen elämäntavan ja laadukkaan urheilumuodin ystävien keskuudessa. Alkuaikojen luovuus ja pyrkimys ennennäkemättömään laatuun ovat edelleen tallella, ja brändin uudempiin innovaatioihin kuuluu esimerkiksi puettavan elektroniikan kehitystyö. Ekologisen arvomaailmansa mukaisesti yritys myös tukee useita ympäristön- ja mertensuojeluhankkeita.

O'Neill – tyyliä aktiiviseen elämään rannoilta rinteisiin

O'Neillin tarina alkoi Kalifornian rannoilta, joiden rento tunnelma ja asema koko maailman rantamuodin edelläkävijäalueena näkyvät vahvasti brändin vaatteissa. Niin naisille, miehille kuin lapsillekin suunnatut napakasti istuvat bikinit, uimapuvut ja uimashortsit on luotu ennen kaikkea vauhdikkaaseen rantaelämään. Kesävarpaat nauttivat olostaan yksinkertaisissa mutta kestävän laadukkaissa varvassandaaleissa, ja O'Neillin surffivaatteet edustavat edelleen maailman huippua. Kokonaisen rantapäivän asun O'Neiliin tapaan luot esimerkiksi yhdistämällä mustavalkokuvioiset bikinit läpikuultavan valkoiseen urheilutoppiin, väljään rantahameeseen sekä räiskyvän pinkkeihin varvassandaaleihin. Brändin valikoimista löydät myös rantakelejä viileämpiin säihin sopivat ulkoiluasut, fleece-paidat, kuoritakit, lasketteluvaatteet ja talvihaalarit, joiden tekninen huippulaatu ja kekseliäät kuosit hehkuvat samaa liikkumisen iloa kuin sen rantavaatteetkin.

O'Neillin tarina osoittaa, että intohimolla, kekseliäisyydellä ja määrätietoisella asenteella voi yltää mihin vain. Samaan asenteeseen innostavat myös sen aktiivisen elämäntyylin inspiroimat vaatteet.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista