Mallisto / 2XU

Merkki
Hinta
32
32
145
145

41 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Irtohihat - white/grey TR2 COMPRESSION - Trikoot - black TR2 COMPRESSION - Trikoot - black/silver MID RISE COMPRESSION - Trikoot - black/mottled black FITNESS COMPRESSION - Trikoot - black PERFORMANCE X - Polvisukat - titanium/white X-VENT - Urheilushortsit - orange Urheilushortsit - white PERFORMANCE X - Polvisukat - black/director blue Urheilusukat - lime punch/white Trikoot - black Trikoot - black/black Tekninen urheilupaita - colony blue/silver ACCELERATE COMPRESSION - Trikoot - black arrow/director blue Tekninen urheilupaita - fiery coral/silver Tekninen urheilupaita - white/silver HYOPTIK - Pitkät alushousut - anthracite

Onko urheiluharrastus sinulle enemmänkin kuin hupia? Treenaatko tavoitteellisesti? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tutustua 2XU-urheiluvaatteisiin. Niiden salaisuus piilee high tech -materiaaleissa, jotka optimoivat suorituksesi. Lue lisää tästä innovatiivisesta vaatemerkistä!

Antibakteeriset kuidut estävät hajujen muodostumista ja suojaavat sinua auringolta. Ominaisuuksista tärkein on kosteuden hallinta, ja saumaton rakenne täydentää urheiluvaatteet niin laadukkaiksi kuin ne vain voivat olla. Esittelemme sinulle nyt 2XU-malliston käytännöllisimmät asut.

2XU-urheiluvaatteet ovat jokaisen urheilijan must

#paidat: Mallistosta löytyy urheiluun suunniteltuja kompressiopaitoja niin miehille kuin naisille. Paidat tuntuvat mukavilta päällä ja ovat kompressioteknologiansa ansiosta ylitse muiden. Mallistossa on niin lyhyt- kuin pitkähihaisia paitoja. Hengittävyyttä edistävät osiot auttava sinua pääsemään parempiin tuloksiin urheilusuorituksissasi.

#trikoot: Pyöräilyshortseista pitkiin leggingseihin tai 3/4-pituisiin housuihin. 2XU-urheilutrikoot erottuvat muista merkin omalla kompressioteknologialla. Heijastavien osien avulla näyt hyvin myös pimeässä, ja säädettävä vyötärönauha takaa käyttömukavuuden. Suuri etu on myös materiaalin hyvä hengittävyys.

#sukat: Myös 2XU:lla tiedetään, että sukkien hyvä tuki on urheillessa ensiarvoisen tärkeää. Kompressio-ominaisuus on eduksi myös tässä. Sataprosenttisesta villasta valmistetuissa sukissa on lisäksi vahvikkeet alueilla, joihin kohdistuu suurin kulutus. Sukkien ohella 2XU-mallistossa on kompressiosäärystimiä ja -hihoja, jotka antavat suojaa ja tukea urheilusuorituksen aikana.

Tutustu myös