Katalogi

Suositut filtterit
22 tuotetta

2XU Katalogi - kun suorituskyky on tärkein

2XU - kaksi kertaa sinä. Tuplaa nyt suorituskykysi ja motivaatiosi näissä ultrateknisissä treenivaatteissa, jotka tarjoavat monia sellaisia ominaisuuksia, joita ei perusvaatteista löydä. 2XU on sitoutunut tuotekehitykseen ja innovointiin, jotta se voisi tarjota sinulle parhaan mahdollisen suorituskykyä parantavan kerraston. Oli lajisi mikä tahansa, pääset kaksi kertaa pitemmälle, kun käytät täsmävarusteita suorituskykyäsi parantamaan.

Brändin perusti Australiassa vuonna 2005 kaksi ammattiurheilijaa, joilla oli ainutlaatuinen näköalapaikka vaativankin urheiluharrastuksen maailmaan. Tänä päivänä 2XU tunnetaan erityisesti edistyksellisestä kompressioteknologiastaan. Kompressiovaate on vaate, joka on suunniteltu parantamaan verenkiertoa, vähentämään lihasten väsymistä ja yleisesti parantamaan suorituskykyä sekä treenin aikana että sen jälkeen. Nämä vaatteet ovatkin erittäin suosittuja edistyneiden harrastajien ja kilpailijoiden parissa, muun muassa juoksussa, thriatlonissa ja pyöräilyssä.

2XU tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita, jotka soveltuvat eri lajien treenaamiseen: muun muassa kompressiohousuja, toppeja ja teknisiä verryttelytakkeja, jotka soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi juoksuharrastuksen viemiseen seuraavalle tasolle. Treenaat sitten maratonia varten tai hölkkäät lähimetsässä, kokeile, kuinka kompressioteknologia siivittää harjoitustasi. Nämä vaatteet todella tuntuvat erilaisilta ja tarjoavat aivan uudenlaista tukea lihaksille.

2XU:n tekniset urheiluvaatteet tavoitteelliseen treenaamiseen

Tämä brändi tarjoaa laajan valikoiman tuotteita monipuoliseen harrastamiseen, kaikille sukupuolille. Sporttitrikoita edistyksellisellä kompressioteknologialla on saatavana monessa eri värissä. Valitse kokomustaa, jos olet minimalismin ystävä. Tai sitten trikoot tyylikkäällä X-logolla, josta sinut tunnistaa hetkessä sitoutuneeksi urheilijaksi. Tuotteita on toki saatavilla myös ilman kompressioteknologiaa - miten vain haluat.

Kompressiovaatteet ovat kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, jos haluat harrastaa tosissasi. Ne toimivat aiheuttamalla pientä painetta jollekin kehon osalle, ja siten ne tehostavat verenkiertoa ja auttavat lihasten lämpenemistä. Tämä teknologia voi vähentää oikein käytettynä esimerkiksi loukkaantumisen riskiä edesauttamalla lämpenemistä ja palautumista ja tukermalla lihaksia. Ne ovat omiaan myös keventämään seisomatyön aiheuttamaa lihasrasitusta.Pirteän väriset teepaidat ja urheilushortsit sopivat vaikka kevyeen pallolajien treenaamiseen. Niisä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, ja ne pitävät olosi mukavana ja kuivana pitkään.

Huippuluokan treenivaatteet ovat ulottuvillasi

2XU:n huipputeknisiin vaatteisiin luottavat tänä päivänä monet ammattiurheilijat ympäri maailmaa. Nämä tuotteet on suunniteltu viemään käyttäjänsä kaksi kertaa pidemmälle - kaksi kertaa parempaan suoritukseen, kaksi kertaa kauemmin. Enää suorituskykyä parantavien teknologioiden ei tarvitse olla vain huippu-urheilijoiden etuoikeus, vaan näistä uuden sukupolven vaatteista saavat nauttia kaikki.

Tämä australialaisbrändi on valloittanut urheiluvaatemarkkinat ympäri maailmaa, ja sen sitoutuminen tuotekehitykseen ja huippulaatuun on tehnyt vaikutuksen harrastajista ammattilaisiin. 2XU yhdistetään usein ammatti- ja eliittiurheiluun, ja se on nopeasti saavuttanut edelläkävijän maineen.

Me Zalandolla uskomme, että huippuluokan teknisten vaatteiden ja innovaatioiden tulisi olla helposti kaikkien saatavilla. Me olemme sitoutuneet tuomaan sinulle suoritustasi parantavat tuotteet mahdollisimman helposti ja reiluin hinnoin. Aloita siis shoppailu kätevässä verkkokaupassamme ja valloita lenkkipolut uudella, ennenkokemattomalla tavalla.