Suodatin1

Speedo
Mallisto

164 tuotetta

Uimarannat kutsuvat! Houkuttaako sinua trendikäs uima-asu? Speedo tietää, miltä naisellisten bikinien tai uimapuvun tulee näyttää. Kauniisti istuvaa uimavaatetta on tietysti myös miellyttävä käyttää! Tyttöjen uimapuvuissa on erittäin ajanmukainen ilme. Sama pätee miesten ja poikien virtaviivaisen näköisiin uimahousuihin.

Tahdotko näyttäviä uimavaatteita aktiiviseen halliurheiluun vai lokoisaan rantaelämään? Speedo tekee uima-asuista linjakkaita. Leikkaukset korostavat kehosi parhaita puolia. Sovittele uimavaatteisiin yhteensopivia ranta-asusteita iloisia aktiviteetteja varten. Naisten uimapuvun päälle voit vetäistä rennon rantamekon tai löysähkön paidan. Ehkä tykkäät kiitää tyrskyjen tahdissa surffilaudalla. Miesten ja poikien uimahousuihin sopii napakan näköinen surffipaitakin. Viihdytkö yleensä uimahousuissa vai pidätkö myös shortsimallisista uikkareista? Tämä on täysin makukysymys. Esimerkiksi Gerard Butler on bongattu kahlailemassa väljälahkeisissa uimashortseissa.

Speedo suunnittelee menevää huippumuotia uimareille

Naisten uimapukujen kuoseilla voit suunnata katsetta haluamaasi kohtaan vartalossa. Räväkät ja sporttiset kuvioinnit näyttävät upealta ruskettuneella iholla. Tyttöjen uimapuvut on koristeltu ripauksella huumoria ja riemukasta taiteellisuutta. Poikien uimahousuista valitset lyhyet tai pidemmät lahkeet makusi mukaan. Miesten housujen kuvioinnit ovat osin klassisia mutta uudenlaista graafisuuttakin on joukossa.

Uimavaatteissa saat ilotella feminiinisillä väriyhdistelmillä! Älä silti huolestu, vaikka olisitkin yksivärisyyden ystävä. Selkeän värityksen kuoseja on joukossa kiitettävästi. Tyttöjen uima-asut hehkuvat ainutlaatuista värimaailmaa! Sävyttele niiden väritykseen hameita ja söpöjä rantahattuja. Miesten ja poikien uimahousuissa on yhdistetty tehokkaita kontrastivärejä keskenään.

Täydennä naisellinen rantalook asustamalla sitä upeilla rantakasseilla ja ihanilla aurinkolaseilla. Speedon uimalaseissa on tyylikäs ilme, joka käy muodikkaiden uimalakkien kanssa yhteen. Muotitietoiset tytöt tarvitsevat jalkaansa uintivaatteisiin sopivia rantasandaaleja. Jalkineilla on merkitystä silloinkin, jos harrastat vesiurheilua. Brändi valmistaa asiallisesti muotoiltuja vesiurheilukenkiä myös meneville miehille ja urheilullisille pojille. Muistathan ottaa muhkean pyyhkeenkin mukaan rannalle!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua