Mallisto

Suositut filtterit
167 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Japanilainen urheiluvälinevalmistaja Mizuno on kiistatta urheilumerkkien kärkisarjaa. Perinteikäs, Rihachi Mizunon jo vuonna 1906 perustama merkki venyttää jatkuvasti innovaation ja tuotekehityksen rajoja, pyrkimyksenään tarjota asiakkaille aina parhaat mahdolliset tuotteet. Suomessa merkki on aiemmin ollut vaikeasti saatavilla, mutta nyt sinulla on mahdollisuus tilata haluamasi tuotteet helposti ja nopeasti suoraan kotiisi.

Mizunon vauhdikkaan virtaviivainen ja majesteettinen Runbird-logo on noussut yhdeksi urheilumaailman tunnistettavimmista. Visuaalisesti silmiinpistävä logo symboloi urheilun universaalia, ajasta ja paikasta riippumatonta energiaa ja liikettä. Tänä päivänä tuo logo koristaa niin maailmanluokan urheilijoiden kuin harrastelijoidenkin vaatteita ja jalkineita. Mizunon ydinosaamista ovat aina olleet erinomaiset juoksukengät, mutta valikoimista löytyy kenkiä ja vaatteita myös muihin lajeihin, kuten jalkapalloon, golfiin ja baseballiin.

Mizuno - yli 100 vuoden rautaisella kokemuksella

Vaimennuksen ja vakauden täydellinen tasapaino on aina ollut kengissä avainasemassa. Mizunon Wave-teknologia tuo kenkiin ultimaalisen vaimennuksen tinkimättä keveydestä. Pohjassa olevan Wave-levyn ideana on ohjata jalkaan kohdistuva törmäysvoima alastulovaiheessa pois päin jalasta. Tuloksena ovatkin optimaalisen kevyet, miellyttävän tuntuiset ja juuri oikeanlaista boostia antavat kengät. Valikoimista löydät sopivia malleja yhtä lailla maastojuoksuun kuin esimerkiksi asfalttijuoksuun tai nopeisiin spurtteihinkin.

Älä anna huonojen urheilukenkien pilata kehitystäsi ja treeniäsi. Jos haluat nousta lajissasi uudelle tasolle, kannattaa satsata asianmukaisiin varusteisiin. Oikeanlainen vaatetus kenkineen on jo puolet treenistä. Mizunon avulla pääset askeleen lähemmäs tavoitteitasi!

Tutustu myös