Suodatin1

Lowa
Mallisto

151 tuotetta

Lowa on niittänyt mainetta yhtenä maailman arvostetuimpana ulkoilujalkinevalmistajana jo yli 90 vuoden ajan. Pienessä saksalaiskylässä vuonna 1923 perustettu merkki on kasvanut maailmanlaajuiseksi menestystarinaksi - merkkiä myydään tällä hetkellä yli 40 maassa. Extreme-urheilun huiput vuorikiipeilijöistä patikoijiin ylistävät Lowa-kenkiä parhaimmiksi, mitä ovat ikinä kokeilleet.

Extreme-maailmassa mainetta ei voi ostaa, se pitää ansaita. Lowa ei olekaan ikinä maksanut urheilijoille brändinsä promoamisesta. Merkin usko omaan ammattitaitoonsa ja omistautumiseensa huippuluokan tuotekehitykselle on niin vahva, että he ovat luottaneet ihmisten itse ihastuvan merkkiin tätä kerran kokeiltuaan. Tämä on osoittautunut oikeanlaiseksi strategiaksi, sillä huippu-urheilijat ja harrastajat ympäri maailman ylistävät kilvan merkkiä ja kertovat kenkien toimivan erinomaisesti vaativissakin sää- ja maasto-olosuhteissa.

Lowa-kengät hankkiessasi tuet Euroopassa valmistettua laatutyötä

Lowa valmistaa kenkiä monenlaisiin ulkoilulajeihin kuten vaellukseen ja vuorikiipeilyyn. Merkin vaelluskengät tarjoavat erinomaisen suojan kosteutta ja kolhuja vastaan vaihtelevissa maasto-olosuhteissa. X-lacing-nauhoitusmenetelmän ansiosta kenkien käyttäjä saa säädettyä tarkkaan jalkapöydän ja varren kireyden erikseen. Vapaasti liikkuvat nauhoituslenkit takaavatkin optimaalisen istuvuuden. Gore-Tex-kalvo sen sijaan takaa vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Myös kenkien pidon on kehuttu säilyvän erinomaisena koko vaelluksen ajan.

Jotain Lowan asemasta kertonee sekin, että merkki on ainoa ulkojalkinevalmistaja jolla on arvostettu ISO 9001 -laatusertifikaatti. Kaikki merkin kengät valmistetaan sataprosenttisesti käsin EU:n sisällä, mikä on todellinen harvinaisuus nykypäivänä. Lowa pitää kunnia-asianaan huolehtia oikeudenmukaisista työolosuhteista ja jätteiden minimoimisesta. Myös laatustandardien täyttymistä on huomattavasti helpompaa valvoa valmistuksen tapahtuessa Euroopassa. Kengät ostaessasi tiedät, mitä saat - taattua eettistä laatua jo lähes sadan vuoden ammattitaidolla.

Yhdistät helposti