Mallisto

272 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaikki alkoi yli sata vuotta sitten vuonna 1914, kun maanviljelijöiden poika Wiktor Haglöf kehitteli repun, jonka tulevaa suosiota hän ei voinut edes aavistella. Tuo maanviljelijän mökissään suunnittelema reppu oli nimittäin alku jollekin suurelle - Haglöfs on tänä päivänä Pohjoismaiden johtava ulkoiluvaatteiden ja -jalkineiden sekä reppujen valmistaja. Ja kyseinen reppu, tuotenimeltään Tight, on edelleenkin yksi tuotemerkin eniten myyvistä tuotteista.

Alun perin maanviljelijöille ja koululaisille suunnitellun repun loistavat ominaisuudet ja kestävät materiaalit panivat sittemmin merkille myös aktiivista ulkoilua harrastavat seikkailijat, jotka vaativat varusteiltaan äärimmäistä kestävyyttä sekä urheilulliseen elämäntapaan sopivaa käytännöllisyyttä. Tuotemerkin laajentaessa valikoimaansa ensin makuupusseihin ja sitten sekä vaatteisiin että jalkineisiin, oli suosio luonnossa urheilua ja retkeilyä harrastavien ja ammattilaisten keskuudessa taattu.

Haglöfs - luontoseikkailijan luottokumppani

Olitpa sitten ulkoilua harrastava, erämaan rauhasta nauttiva patikoija tai extreme-urheilun ammattilainen, löydät kaikki aktiiviseen elämäntapaan tarvitsemasi tuotteet Haglöfsin huikeasta valikoimasta. Tuotemerkin onnistuneena missiona on ollut valmistaa tuotteita, jotka toimivat keskenään saumattomasti yhteen - kerrospukeutuminen on aktiivisen luonnossa liikkujan ja urheilijan avainsana kootessaan varustusta jopa useita päiviä kestäviin seikkailuretkiin taikka pakkaspäivän hyytävälle iltalenkille. Haglöfs tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia erämaan upeasta luonnosta ja sen tarjoamista elämyksistä valmistaessaan tuotteita, joiden toimivuudesta sinun ei tarvitse huolehtia. Valmistajat ovat myös kantaneet vastuun ympäristöstä tuotteiden valmistusprosessin aikana.

Nautinto onkin juuri se sana, joka parhaiten kuvailee Haglöfs-tuotteiden mahdollistamia kokemuksia ja elämyksiä - kestävät ja upean muotoilun sekä tekstiilisuunnittelun omaavat vaatteet, jalkineet ja muut retkeilytuotteet ovat kuin pääsylippu luonnon ihmeiden helmaan.

Tutustu myös

Tyylikkyys ja laadukkuus edellä Vagabondin kengillä

Ruotsalainen kenkävalmistaja Vagabond on tunnettu laadukkaista kengistään, jotka ovat klassisen tyylikkäitä. Jalkineissa on kuitenkin aina myös särmää, jota ei aivan kaikkialta löydy. Maineikas merkki, jonka suunnittelutyö tapahtuu Ruotsin Varbergissä, on omistautunut luomaan kenkiä ihmisille, joita kiinnostavat paitsi tyyli, myös sen kestävyys ja vastuullisuus.

Vagabondin kenkien suunnittelussa kiinnitetään tarkkaa huomiota niin muotoihin, materiaaleihin kuin tuotantoonkin, ja siksi merkin kengät edustavatkin kokonaisvaltaista laatua ja käyttömukavuutta. Päämateriaalina useimmissa kengissä on laadukas nahka, joka hyvin hoidettuna kestää kauan ja mukautuu käytössä täydellisesti jalkaan kuin jalkaan. Vagabondin kengistä saat takuulla uudet lempi- ja luottojalkineet.

Mukavat kengät joka tyyliin ja tilanteeseen

Zalandolla tarjolla oleva Vagabondin kenkien valikoima on laaja ja monipuolinen, ja jokainen löytää varmasti sieltä itselleen mieluisat uudet kengät. Etsitpä sitten rentoja, mukavia tennareita, tyylikkäitä nilkkureita tai kevyitä sandaaleja, tähän merkkiin voit luottaa.

Kaupunkielämän vilskeeseen sopivia tennareita ja nilkkureita löytyy useissa eri väreissä ja malleissa. Pintamateriaaleina on esimerkiksi pehmeää ja kaunista mokkanahkaa tai perinteistä, kiiltävää tummaa nahkaa. Nämä luottokengät sopivat monenlaiseen asuun sekä tunnelmaan ja ovat lisäksi todella mukavat jalassa.

Hieman kevyempään menoon ja tunnelmaan sopivat valikoiman monet sandaalit, avokkaat tai loaferit, joita löytyy sekä naisten että miesten malleissa. Kesäisen kevyitä sandaaleita tai avokkaita on saatavilla herkullisissa väreissä ja niin matalalla kuin korkeammallakin korolla oman mieltymyksen mukaan. Rennon tyylikkäät loaferit ovat myös oiva lisä kenkähyllyyn, ja ne voi yhdistää niin jokapäiväiseen farkkulookiin kuin myös hienostuneempiin suoriin housuihin ja pikkutakkiin.

Kenkiä kestävän kehityksen mukaisesti

Osalla Zalandon valikoiman Vagabond-tuotteista on kestävä kehitys -merkki, joka kertoo kuluttajalle esimerkiksi sen, että tuote on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja omaa näin pienemmän hiilijalanjäljen. Osalla tuotteista on myös Leather Working Group -sertifikaatti, joka takaa, että tuotteen nahka on valmistettu ympäristöystävällisesti.

Vagabond merkkinä kiinnittää myös kokonaisvaltaisesti huomiota kestävyyteen ja sen fokusalueita ovat muun muassa ympäristöystävällisemmät materiaalit, tuotannon läpinäkyvyys sekä päästöjen vähentäminen. Merkki on esimerkiksi sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjään puoleen nykyisestä vuoteen 2030 mennessä.

Vagabond tarjoaa siis laatua ja tyylikkyyttä unohtamatta kestävää kehitystä ja tuotannon vastuullisuutta. Löydä itsellesi uudet lempikengät tästä Zalandon monipuolisesta valikoimasta.