Mallisto

Suositut filtterit
148 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Oakleyn tarina sai alkunsa, kun James Jannard aloitti toiminnan vuonna 1975 omasta autotallistaan käsin. Kaliforniasta kotoisin oleva Jannard muodosti nimen Oakley kahden hänelle tärkeän kaupungin nimistä: Oakland ja Berkeley. Jannard aloitti myymällä moottoripyöriin suunniteltuja kädensijoja matkustamalla ympäri motocross-tapahtumia. Materiaalin näihin innovatiivisiin kädensijoihin hän oli kehittänyt itse, ja sitä käytetään edelleenkin useisiin merkin laseihin. Vuosien varrella yrityksen tarjoama valikoima on laajentunut eri lajeissa käytettäviin suojalaseihin, urheiluvaatteisiin ja -asusteisiin. Tänä päivänä brändi on erityisesti tunnettu huippuluokan aurinko- ja suojalaseistaan, jotka on helppo tunnistaa sankoja ja hihnoja koristavasta O-logosta.

Monet huippuluokan urheilijat ovat olleet mukana kehittämässä ja suunnittelemassa Oakleyn ainutlaatuisia tuotteita. Niiden erinomaisesta laadusta kertoo myös se, että Yhdysvaltojen armeija ja poliisi käyttävät yrityksen laseja osana univormujaan. Brändi on vahvasti mukana sponsoroimassa huippu-urheilijoita lukuisissa eri lajeissa, suomalaisista mukaan ovat päässeet Kimi Räikkönen sekä lumilautailijat Heikki Sorsa ja Eero Ettala.

Oakley – maailmankuuluja aurinko- ja suojalaseja sekä rentoa sporttimuotia

Oakleyn tuotteista ja monista lajeista, joihin se on keskittynyt, on aistittavissa kalifornialainen rento elämänasenne. Vaatteet ovat yleisilmeeltään huolettoman pelkistettyjä ja yksiväriset shortsit, takit ja hupparit tarjoavat selkeää sportti- ja vapaa-ajan muotia. T-paidoista löydät hauskoja ja urheilumaailmasta inspiraationsa saaneita printtejä, jotka tukevat yrityksen ideologiaa. Tyylikkäiden sporttilasien lisäksi merkillä on laaja valikoima upeita arkipukeutumiseen sopivia aurinkolaseja. Legendaariselta surffialueelta kotoisin oleva Oakley tarjoaa luonnollisesti rantaelämään sopivia vaatteita, kuten erityisesti surffaukseen suunniteltuja uima-asuja ja shortseja.

Urheiluun suunnitellut vaatteet ja asusteet toimivat myös täydellisesti rennon kaupunkityylin kanssa. Raikkaan värinen huppari sopii murrettujen värien kanssa, esimerkiksi yhdistettynä kulutettuihin farkkuihin ja sinapinkeltaiseen duffelitakkiin. Surffishortsit, printtipaita ja espadrillokset muodostavat raikkaan ja rennon asukokonaisuuden, joka istuu kesäiseen päivään merellä tai terassihetkeen ystävien seurassa. Valitse trendikkäät Oakleyn vaatteet ja aurinkolasit täydentämään arkilookiasi ja tuomaan korkealaatuista suorituskykyä lempilajiisi!

Yhdistät helposti