Mallisto

Suositut filtterit
1 183 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos pidät auringosta, sinisestä vedestä, aalloista ja hiekkarannoista, Billabong on kuin luotu sinulle! Australialainen surffibrändi tuo pukeutumiseesikin tuulahduksen merituulta sekä rutkan annoksen rentoutta ja tyyliä.

Oli hakusessa sitten tyylikkäät simmarit, rento t-paita tai surffaajalle tuikitarpeellinen märkäpuku, Billabong on vastaus. Merkin valikoimaan kuuluu tuotteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin, joten surffitunnelmiin voi pukeutua vaikka koko perhe! Eikä Billabongin käyttöä tarvitse suinkaan rajoittaa kesäkeleille: shortsien ja bikinien lisäksi valikoimaan kuuluu mittava määrä talvitamineita aina lumilautailu- ja lasketteluhousuista lämpimiin huppareihin, talvitakkeihin ja tyylikkäisiin pipohin.

Billabong on katumuotia surffitwistillä!

Surffimuodin ytimessä ovat miesten kohdalla rennot t-paidat sekä shortsit, naisten tyyliin taas kuuluvat shortsien ja toppien lisäksi suloiset ja kevyet kesämekot. Kuvastoon kuuluvat tietenkin rantatunnelmista muistuttavat palmut, aallot ja legendaarisista Havaiji-paidoista lainatut raikkaat kukkakuviot. Mutta Billabong on paljon muutakin: se valmistaa tyrmäävän tyylikkäitä collegepaitoja ja hillityn muodikkaita printtipaitoja, makeita neuletakkeja ja trendikkäitä kangashousuja. Käänny brändin puoleen myös siinä tapauksessa, kun etsit kauniita ja muodinmukaisia bikineitä tai tyylikkäitä uimashortseja!

Talven tullen Billabong on myös lumilautailijoiden ja laskettelijoiden valinta. Talvivaatteet torjuvat pakkasen puraisut tyylikkäästi, oli kyseessä sitten lautailuloma tai arki talvisessa kaupungissa. Vaatteet huokuvat vauhdikkaisiin lajeihin liittyvää rentoa ja huoletonta asennetta: mukavuudesta ei tingitä eikä myöskään tyylistä!

Billabong-tyyli viimeistellään tietenkin makein asustein. Merkin naisten laukut ovat loistoyhdistelmä katumuodin trendejä ja huolellista suunnittelua. Ja miehet sujauttavat tietysti taskuunsa merkin makean lompakon!

Yhdistät helposti