Mallisto

105 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tyylikästä suorituskykyä kuntosalille, lenkkipolulle tai vaikkapa pyöräretkelle? Elämäntavallesi uskolliset sporttivaatteet ovat parhaita treenikavereitasi! Liikkeessä pysyvä arki vaatii garderobin, jonka asuvalinnat huokuvat ketterää ja mukavaa tyylikkyyttä. Sporttimuodin moniosaaja Craft valmistaa vaatteita, joissa freesi design ja skarppi istuvuus nousevat estradille. Intohimo virtaviivaiseen urheilumuotiin on kuljettanut merkin urheiluareenoiden vakiovieraaksi. Olitpa sitten treenisalikortin ahkera vinguttaja tai pitkien kävelylenkkien fiilistelijä, katsasta valikoiman asutärpit!

Craft – tyyliä ja tahdonvoimaa sporttiasuun

Kun hakusessa on reipasta liikettä ja timanttista tyylisilmää kestävä asu, suuntaa katseesi Skandinavian urheilumuodin ikonisiin elementteihin. Ruotsalaislähtöinen Craft tunnetaan merkkinä, joka ei taivu kompromisseihin – itsevarma tyyliasenne on siivittänyt merkin vuosikymmenten taivalta. Merkin vaatteet ovatkin tukeneet monien huippu-urheilijoiden matkaa sporttiareenoiden tähdiksi! Repertuaari tuo välitöntä energiaa niin särmien sporttimimmien kuin aktiivisten miesten asukoodiin. Ja kun menevä tyyli on taattu, voit suunnata fokuksen itse liikunnallisten viikonpäivien käänteisiin. Aina ajankohtaiset sporttivaatteet tunnistatkin siitä, että ne kannustavat sinua antamaan kaikkesi! Tekniset materiaalit ja täsmällinen istuvuus ovat se juju, joka pitää huolen sporttityylin mukavuudesta. Aktiivisen ikiliikkujan vaatehuone ilahtuu myös selkeästä, moneen tyyliin mätsäävästä designista.

Hyväntuulisen urheilutyylin tärpit

Laadukas urheiluasu toimii aktiivisen tyylin käyntikorttina. Moneen menoon sopiva look on helppo toteuttaa sporttimuodin kulmakivien avulla. Selkeä värimaailma ja ripaus tehostesävyjä ovat se mauste, joilla vaatekerran pikapäivitys onnistuu ketterästi. Menevän asun kokoaminen on hyvä aloittaa hyvin istuvista ja hengittävistä luottopukineista. Toisen ihon lailla istuvat alusvaatteet ja toiminnallinen kerrospukeutuminen ovat onnistuneen urheilupukeutumisen ankkuri. Hengittävät aluspaidat ovat aktiivisen tyylittelijän luottovaatteita, jotka tekevät treenistä asteen mukavampaa. Miesten napakat bokserit ja naisten urheiluliivit ovat myös täsmäpukeutumista parhaimmillaan. Skannaa valikoimasta lajin mukaiset housut – trikoot juoksulenkille tai salille, ja kangashousut ulkoiluun. Rennosti istuvat takit toimivat stailauksessa, jossa ei tarvitse varoa reippaita käännöksiä. Craft tuntee myös urheilullisen elämän tasapainon: verryttelyhousut ja hupullinen takki lisäävät sporttiviboja lepopäivien rentoon asuun!

Tutustu myös