Katalogi

Suositut filtterit

Teknisiä ja laadukkaita Craft-urheiluvaatteita aktiiviseen elämään

Ruotsalainen tuotemerkki Craft valmistaa toiminnallisia urheiluvaatteita aktiiviseen elämänmenoon iästä riippumatta. Yrityksen kotipaikka on Borås, vanha, perinteinen tekstiiliteollisuuskaupunki Etelä-Ruotsissa. Sen perustajan Anders Bengtssonin alkuperäisenä ajatuksena oli kehittää alusvaatteita, jotka pitävät kosteuden poissa iholta liikunnan aikana.

Craft aloitti teknisillä pohjakerroksilla ja kehitti pian kolmikerroksisen tekstiilin, jossa on eristävä ja kosteutta siirtävä kerros sekä suojaava ulko-osa. Malliston upeat vaatteet löydät nyt Zalandon verkkokaupan mittavasta valikoimasta.

Alkunsa Craft sai jo vuonna 1973, kun ruotsalainen Anders Bengtsson alkoi kehittää pohjakerrosmateriaalia, joka siirtää kosteutta pois iholta. Näin hiki ei häiritse harjoitteluasi. Malliston vaatteissa käytetään esimerkiksi polyesterikuituja, jotka imevät vain vähän kosteutta. Nyt näitä aktiiviliikkujalle sopivia vaatteita on saatavilla ale hintaan, kun klikkaat itsesi Zalandon verkkokauppaan, josta voit tehdä löytöjä vaihtuvista tarjouksistamme.

Urheiluvaatteiden aateli on nyt täällä

Craft-brändin tuotteissa helpotetaan kosteuden poistumista. Hiki kulkeutuu iholta vaatteen ulkopinnalle, jossa se haihtuu nopeasti. Craft of Sweden -merkki perustettiin virallisesti vuonna 1977 ja se on säilyttänyt ikonisen asemansa tähän saakka. Uusista urheiluvaatteista ei kuitenkaan tarvitse maksaa liikaa. Tästä syystä haluamme tarjota verkkokaupassamme vaihtuvia ale tarjouksia, joihin voit tarttua kellon ympäri.

Brändin vaatteet sopivat kaikkiin urheilulajeihin olitpa sitten ammattiurheilija tai liikuitpa muuten aktiivisesti. Erityisesti merkin vaatteista on iloa ja hyötyä juoksussa, triathlonissa, pyöräilyssä ja maastohiihdossa. Mallistoon kuuluu valtava valikoima erilaisia kuoseja ja kokoja - tietysti unisex tyyliin. Löydä omasi jo tänään verkkokauppamme kattavasta valikoimasta parhaaseen hintaan.

Teknisten perusvaatteiden lisäksi Craft valmistaa myös erilaisia kerrosvaatteita, kuten fleece-materiaalista valmistettuja asuja. Mallistoon kuuluu myös lukuisia päällysvaatteita. Kaikki tämä ja paljon muuta on ulottuvillasi, kun löydät tiesi Craftin tuotteiden maailmaan. Tee löytöjä merkiltä Craft jo tänään, sovita ja ihastu.

Sano hyvästit hiostaville urheiluvaatteille

Tiedät takuulla sen tunteen, kun urheillessa iho ja vaatteet hiostuvat. Jokainen urheilusta nauttiva voi samaistua tähän ikävään tunteeseen, johon onneksi on myös ratkaisu. Valitsemalla ruotsalaisen brändin malliston teknillisiä vaatteita harjoituksiin, kisoihin ja peleihin voit keskittyä olennaiseen huolehtimatta hikoilusta.

Zalandon upeasta valikoimasta löydät nyt myös laadukkaan ja skandinaavisen Craft brändin malliston monipuolisen urheiluvaatteiden valikoiman monessa koossa ja värissä, etsitpä sitten pyöräilyasua tai päällysvaatteita. Kattavat vaihtoehdot takaavat sen, että kaikille löytyy sopivat urheiluvaatteet. Tee seuraavasta harjoittelustasi ikimuistoinen ja valitse yllesi laadukas ja kestävä Craft.

Ikonisesta urheilumuodista ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi. Verkkokaupastamme löydät vaihtuvia upeita tarjouksia. Olethan kuitenkin nopea, sillä aletuotteita on tarjolla vain rajattuja määriä. Tee todellisia löytöjä valikoimastamme vain muutamalla klikkauksella. Shoppailu ei voisi olla enää tämän helpompaa ja ihanampaa. Erotu eduksesi kentällä ja kuntosalilla, anna mahdollisuus malliston urheiluasuille etkä tule pettymään. Klikkaa siis itsesi Zalandon verkkokauppaan ja tee löytyöjä.